28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips och odds inför Huddersfield – Everton 28 april

Vi varnar för en skräll – om det ens kan tituleras som en sådan – när Huddersfield Town och Everton drabbar samman i en av de klassiska 16:00-lördagsmatcherna från Premier League. Spelet ska mer än trippla det investerade kapitalet.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Helt klart är det inte, men för Huddersfield att inte säkra kontraktet i finrummet ska det oerhört mycket till. De har sex pinnar från bottentrion och därutöver ytterligare en konkurrent däremellan.

Löser man det här, som det mesta alltså tyder på, är det bara att höja på hatten – som nykomlingar och med ett i dessa mått mindre namnstarkt material. Mer kan inte krävas, eller för den delen önskas.

Everton, då? De hade lite större förhoppningar på säsongen: att nå ut i Europa. Klubben värvade flera fina spelare, i ett försök att spänna musklerna, men det har blivit mellanmjölk utav det hela. Bättre än den åttondeplats som parkeras på kommer de, med all sannolikhet, inte fixa. Handlar nu enbart om ett spel om enskilda platser.

Hur det blir för Sam Allardyce, som klev in som tränare för Everton i november förra året, när det var total kris i klubben, nästa år är svårt att sia. Han har förbättrat resultaten, absolut, men finns det inte större ambitioner än såhär? 63-åringen har knappast blivit känd för att ta sina lag till toppen och har de senaste åren haft en stökig karriär.

Värdet på Everton

Undertecknad och här på Superspelen i allmänhet har Everton – ofta med lyckosamma resultat – spelats emot vid upprepande tillfällen. Nu är dock tanken att den motsatta positionen är den av värde.

Den senaste en och en halv månaderna har Everton steppat upp: spelat bra fotboll och fixat positiva resultat. Enda förlusten på de sex senaste bataljerna har kommit mot Manchester City. Tre vinster på dessa.

Huddersfield plockade förvisso en 1-0-vinst över Watford sist de var i farten, men motståndet har varit iskallt sedan månader tillbaka och det hela satt en bra bit inne. Målet kom det facto i den första stopptidsminuten av den andra halvleken.

Dessförinnan hade de fem matcher på raken utan att ha vunnit, från vilka det blev blott ett mål framåt på. Fortsatt under isen, vinsten de kommer från till trots?

Tvåan klipper vi till 3,15 gånger degen hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, lördag 28/4

Speltips: Everton vinner, rak tvåa

Odds: 3,15

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier