28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips och odds inför IFK Göteborg – Örebro SK 14 juli

Lördagsfokus! Kvällsfotboll väntar mellan ett krisande IFK Göteborg och desto starkare Örebro SK på Gamla Ullevi. Har vi ett bud på skräll här? Insatsen ska tripplas, är tanken!

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Poya Asbaghi och hans Blåvitt har kniven hårt pressat mot strupen. Det är klart, tålamod och långsiktighet har efterfrågats, men när en klubb av den här digniteten riskerar att dras in i bottenstriden finns det svårt att behålla kylan.

Om resultaten skulle fortsätta missa och situationen bli än mer prekär, då kan det hända saker på tränar- och spelarfronten…

Omstarten efter uppehållet slutade i en 1-3-förlust mot Kalmar FF för Blåvitt – hemma på Gamla Ullevi. Det var den tredje raka allsvenska förlusten och den femte uppradade vinstfria matchen. Här hoppas man ta revansch, men tufft kan det bli.

Det finns nämligen inte bara de egna problem att ta hänsyn till, utan också ett Örebro som stått upp fantastiskt väl under året – ett ÖSK som varit ett av seriens främsta utropstecken, även om de dippat lite smått. Ute på planen ser det dock, i stora svängar, bra ut: med anfallsvilja och spelglädje.

En plats på den övre tabellhalvan innehar närkningarna alltjämt, placerade på sjundeplatsen. Med i diskussionen om Europaplatserna är de fortfarande, trots den stenhårda konkurrensen. Det kryllar av starkt motstånd i årets Allsvenskan.

Över trippla insatsen

IFK Göteborg har varit ett sjunkande skepp under flera års tid, så som en blixt från klar himmel kan kanske inte den här säsongens fiasko komma som – men att det skulle bli såhär illa är en helt annan sak, och då inledde laget dessutom våren på ett helt klart acceptabelt sätt.

Därefter: nedför! 1-3-förlusten mot KFF i samband med omstarten understrykte också att problemen är intakta. Laget har alltså plockat blott en pinne på de fem senaste matcherna. Knappt någonting fungerar!

En liten dipp må ÖSK vara i, toppad med 1-2-förlusten hemma mot Elfsborg senast, men undertecknad ser inte några större tendenser att det skulle vända helt och hållet. Ser fortfarande bra ut på många sätt.

Den raka tvåan finns att hämta till över trippla insatsen, 3,05, och det är givetvis i överkant. Tas med glädje!

  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfri bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:00, lördag 14/7

Speltips: Örebro vinner, rak tvåa

Odds: 3,05

Bolag: Betser

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier