23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips och odds inför Inter – Barcelona 6 november

Champions League är tillbaka – och det är bara att njuta! Men innan dess är planen att hämta hem lite spelvärde och det från mötet mellan Inter och Barcelona i Milano. Oddset? 3,62!

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

En kväll fylld av klassfotboll. Den bästa i världen. Flera toppmatcher. Flera extremt betydelsefulla sådana. Här dissekerar vi den mellan Inter och Barcelona närmare – två klubbar som är i förarsätet för att plocka slutspelsplatserna. Grupp B handlar det om.

Och där är det som så att Barcelona hittas på toppen av kullen med full pott efter tre av sex matcher. Senast var det just Inter som städades av och då på Camp Nou med siffrorna två mål mot noll. Spiken i kistan kom sent och italienarna var inte helt oävna, men det var knappast orättvisande att katalanerna fick full pott.

Bakom dem är alltså Inter, som också hade vunnit de två matcherna innan – över Tottenham samt PSV. Båda matcher vändes och den mot ”Spurs” var extra uppseendeväckande, där 1-1 kom så sent som iden 85:e minuten och 2-1 i den 92:a. Men ja, bra lag brukar ha just det – medvind.

Det har varit lite, lite snack om Leo Messi inför matchen; att han skulle kunna medverka eller åtminstone ta plats på bänken. Så kommer dock fallet med all säkerhet inte bli. Han har nyligen kommit tillbaka i träning efter sin skada och kommer knappast riskeras.

Ett givet skrällspel

Av de tio senaste matcherna har Inter vunnit nio och övrig var alltså mot Barcelona. Formen är uppe i taket och italienarna ser bara starkare och starkare ut för varenda vecka. Under helgen krossades Genoa med 5-0 och dessförinnan stod man för årets kanske bästa insats när Lazio städades av med 3-0 – på bortaplan.

En lite annorlunda match är att vända kontra den på Camp Nou. Inter väntas ha mer att säga till om, ha ett större bollinnehav och kan riskera mer. Att de dessutom vässat till formen ytterligare är ännu en faktor som talar för en potentiell skräll.

Gästerna ser också starka ut, det ska nämnas. De har dock visats sårbara vid flera tillfällen under säsongen och här väntar en av de, på pappret, svåraste matcherna.

Den raka ettan blir kvällens speltips till 3,62 gånger degen hos Expekt.

  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% upp till 500 kronor bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:00, tisdag 6/11

Speltips: Inter vinner, rak etta

Odds: 3,62

Bolag: Expekt

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier