24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips och odds inför Iran – Spanien 20 juni

Det blir ett litet annorlunda speltips från kvällens match mellan Iran och Spanien i VM 2018 – ett icke-skrällbetonat, men här kan vi helt enkelt inte rå för att inte klippa till.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Betryggande var det inte, men premiären landade i en skrälltrea för Iran. Matchnollan sprack inte fören i den sista sekunden och det var Marocko som skickade in bollen i eget mål. Detta också i en match som man under merparten av tiden var närmast utspelade.

Flyt? Absolut! Men sättet som Iran kämpade på var imponerande. Nu kommer det dock krävas en spelmässigt klart bättre insats, när motståndet heter Spanien – en av mästerskapets stora favoriter.

Inför premiären stökade det till rejält i det spanska lägret, när förbundskaptenen fick sparken bara dagarna dessförinnan. In har Fernando Hierro kommit på den posten – och premiären var faktiskt lovande.

Nu slutade matchen mot de europeiska mästarna, Portugal, med ett 3-3-kryss efter att motståndarnas briljante stjärna Cristiano Ronaldo stått för ett makalöst hattrick. Över hela matchen var dock Spanien den klart bättre parten och förtjänade väl ändå att vinna?

Någon anledning till oro finns knappast, trots stöket innan. Det känns som att Spanien är redo att utmana ända in i kaklet här i VM 2018.

Löser skott på mål-linan

Normalt är det rena skrälltipsen som vi på Superspelen skickar ut.

Nu blir det istället ett specialspel, snarare än ett skrällspel, när så uppenbart spelvärde är presenterat.

Givetvis kommer Spanien föra det här med järnhand, men Iran kommer förstås få sina chanser att sticka upp, likt mot Marocko. Vi kunde exempelvis se hur Spanien, trots ett massivt bollinnehav, släppte till en hel del avslut mot Portugal. Annat motstånd nu, men ändå relevant.

Unibet erbjuder oss 1,72 gånger pengarna för att Iran ska avlossa minst två avslut på mål. Det känns som i viss överkant och vi hade köpt det här spelet ner mot siffror runt 1,55x.

  Rygga spelet hos Unibet – Sätt in 500, spela för 1 500 kronor!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:00, onsdag 20/6

Speltips: Iran över 1,5 skott på mål

Odds: 1,72

Bolag: Unibet

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier