3/2 2019 Leicester Manchester United Speltips

Speltips och odds inför Irland – Danmark 13 oktober

Det blir lite kortare tankar, men ändock ett mycket värt speltips inför kvällens UEFA Nations League-historia mellan Irland och Danmark, som möter varandra i Dublin. Oddset är på en bit över trippla insatsen.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Som Irland söker revansch, dessutom i dubbel bemärkelse…

Främst handlar det såklart om playoffet inför sommarens VM mot Danmark. Där slutade bortamötet 0-0 och hemmamötet förlorades sedermera med brutala 1-5. Vad hände där? Försvarsspelet, som annars värderas vara deras starkare sida, var rentav uruselt – och lite liknande har det fortsatt.

Exempelvis förlorades Nations League-premiären mot rivalen med hela 1-4 och därmed är pressen stor här och nu. Måste väl nästan bli en trea? En förlust har de åtminstone inte råd med. Då är racet, nästan, helt kört.

Danmark öppnade turneringen med att städa av just Wales, då med 2-0 på Ceres Park i Århus. Det var precis den starten som önskades och dessutom fick Christian Eriksen fira båda målen. Normalt av största betydelse att han levererar, men i den här truppen är han faktiskt inte medverkande.

Leder redan i halvtid?

Fastän Christian Eriksen saknas – visst ska Danmark ses som storfavoriter? Åtminstone större än såhär.

Irland har fallit samman efter VM-kvalet och totalt tappat stilen. Får inte alls till det och förlusten mot Wales satt hårt. En smäll utan dess like.

Av Danmark finns mer positivt att hämta och de hade i sin tur inte några större problem att värja undan Wales i premiären. Tar ännu en trea och ett skutt mot nästa fas i turneringen av bara farten?

Att Danmark vinner första halvlek spelas till 3,20 x insatsen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få en unik bonus: 200% upp till 1 000 kr!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, lördag 13/10

Speltips: Danmark leder i halvtid

Odds: 3,20

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier