24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips och odds inför Island – Ghana 7 juni

Historiska och VM-klara Island hoppas kunna stå för en bättre insats mot Ghana, än de stod för senast, när det handlar om det sista genrepet innan mästerskapet och premiären mot tungviktaren Argentina.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

När Island blev klara för VM, trots hård kvalkonkurrens i bland andra Kroatien och Ukraina, skrev de historia. Nationen har aldrig någonsin tidigare medverkat i ett världsmästerskap och den gyllene generationen, som de kallas, fortsätter bara blomstra.

Vissa frågetecken för formen har dock höjts, i och med att de tre senaste vänskapsmatcherna alla förlorats. Senast tappades 2-1 till 2-3 sent när Norge stod för motståndet i Reykjavik. Klar miss, såklart.

Ghana lyckades inte nå ända fram till VM och det kan förklaras i alla kryssen som åktes på – fyra på sex matcher, och utöver det en vinst samt oavgjord i den avslutande kvaldelen. Det var en enorm besvikelse, för i konkurrensen som fanns hade de alla möjligheter att ta sig till Ryssland.

Krysset testas med glädje

Man får väga en hel del faktorer mot varandra här.

Island har stått för ett flertal storskalper de senaste åren, tenderar att underskattas och har flera spelare som huserar på de stora europeiska scenerna. Kvalet var därutöver fantastiskt. Men! Formen är, som nämnt, ett frågetecken: tre raka förluster – mot Norge, Peru och Mexiko.

Ser vi till Ghana har de lämnat flera framstående spelare hemma, som Awey-bröderna. Klass finns ändå i truppen och de har, trots allt, visats svåra att handskas med samt små. Förra veckans bortamatch mot Japan vann de med 2-0.

Allt som allt tycker vi att mycket talar för en jämn match och därför känns krysset som ett värt utgångstecken att arbeta ifrån.

Att det slutar oavgjort spelas alltså till 3,25 gånger smeten hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 22:00, torsdag 7/6

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 3,25

Bolag: Unibet

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier

 


Pressade odds under VM – 1 000 kr bonus hos Ohmbet!

Ohmbet pressar upp oddsen under VM och som ny kund får du hela 1000 kr bonus just nu.

Hämta din bonus här.