23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips och odds inför J-Södra – AFC Eskilstuna 4 juni

Galna oddset! Dagens bästa speltips hämtas från Superettan, där Jönköping Södra och AFC Eskilstuna ryker ihop på Stadsparksvallen. Vi kan inte alls förstå varför skillnaderna, på förhand, ses som så pass stora.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Det blir lite kortare tankar inför kvällens match, men det betyder för den delen inte att speltipset är av mindre värde. Här är det bara att kliva in.

Klubbarna, som båda åkte ur förra årets finrum, är båda sådana som haft som mål att utmana om de allsvenska platserna och de målbilderna är förstås inte helt borta ännu, men för J-Södras del är utsikterna desto mörkare än de är för AFC Eskilstuna.

Jönköping Södra inledde uselt, steppade upp och förlorade nu senast mot Helsingborg. Allt som allt: under all kritik, sett till vilka spelare man har. 11 pinnar är facit på 10 matcher och då är såklart botten klart närmare än toppen.

Förväntningarna var, inför året, mindre på AFC Eskilstuna – om vi jämför lagen. De blev sist i förra årets Allsvenskan och tappade flera huvudpjäser. Ändå har de kunnat prestera mycket väl: är just nu trea, med matchen mindre spelad än båda konkurrenter ovanför, Örgryte och Falkenberg. Skulle den här matchen vinnas, då petas de ner och platsen som herre på täppan tas över.

Galet betalt

Hur i hela världen kan Jönköping Södra vara nedplitade som såhär stora favoriter, klara sådana – mot AFC Eskilstuna? Det är bortom min förståelse. Men istället för att fundera varför, ser vi till att utnyttja det.

Vi ska nämna att AFC har tre spelare från förra matchens startelva indisponibla här, däribland Felix Michel. Klart minus, såklart. Annars är det bara positivt.

Matchen vi nämnde vann AFC Eskilstuna med 4-0, mot Norrby, och av de åtta senaste matcherna är sex vunna och övriga två slutat oavgjorda.

Jönköping Södra har hämtat andan efter den usla seriestarten, men spelar fortfarande inte någon superfotboll och förlorade senast, mot Helsingborg. Käftsmäll – i ett skede man höll på att studsa uppåt i tabellen.

Raka tvåan är makalöst fin till oddset 3,10! Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:00, måndag 4/6

Speltips: AFC Eskilstuna vinner, rak tvåa

Odds: 3,10

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier