30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips och odds inför Japan – Ghana 30 maj

Japan fortsätter förberedelserna inför VM i Ryssland 2018, som är runt tre veckor borta, och härnäst med en lunchmatch mot ett fullt kompetent Ghana. Här kan det vara på tal om ett för stort favoritskap, varpå vi hämtar hem ett skrälltecken till oddset 3,65.

Observera! Avspark 12:25.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

En av de asiatiska representanterna i sommarens världsmästerskap är just – Japan. Kvalet var välutfört, annat kan förstås inte påstås när de ändå nått hit, men motståndens kvalitet kan diskuteras och det är tveklöst att Japan slår lite ur underläge väl när allt ska knytas ihop.

Någon omöjlig uppgift att ta sig vidare från gruppspelet ska det dock inte vara, när Colombia, Polen och Senegal står för motstånden. Givetvis tuffa konkurrenter, utan att man ska vara alls oävna i någon av matcherna.

Ett par spännande namn i den japanska truppen är Southamptons försvarspjäs Maya Yoshida och Leicesters Shinji Okazaki. Flera av spelarna huserar ute i de främsta europeiska ligorna – något som ändå visar på att landet ska tas på allvar; att de inte är någon lättviktare.

Ghana är långtifrån det mest namnstarka av lag, men ska inte heller underskattas. De ska däremot inte spela i kommande mästerskap, trots att det bara blev en torsk av sex möjliga i den tredje kvalrundans gruppspel. Vad som satte stopp för dem – alla kryss. Fyra stycken. Istället blev det Egypten som löste förstaplatsen.

Finfint kryss

Japan är klassen bättre och har hemmaplan. Men vänskapsmatcher är vänskapsmatcher och det innebär i princip alltid större ovisshet, när det finns en herrans massa rotation och byten att ta hänsyn till. Matcherna rycks ofta sönder.

Dessutom är prestationen alltid överordnad resultatet, vilket får oss att känna tveksamhet över Japans stora favoritskap.

Ghana ska med andra ord ha hyfsade chanser här, även om det kan bli lite väl tufft att vinna matchen. Istället: håller det tätt, jämnt – och landar i ett kryss?

Observera också att Ghana varit oerhört kryssbenägna på sistone – exempelvis med fyra sådana av sex möjliga i VM-kvalets sista fas.

Krysset tas till finfina 3,65 gånger smeten hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 200% upp till 2 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 12:15, onsdag 30/5

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 3,65

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier