2/9 2018 Burnley Manchester United Speltips

Speltips och odds inför Japan – Senegal 24 juni

Japan och Senegal, som båda slog på stort och vann respektive premiärmatch, möter varandra vid 17:00 under söndagen och från matchen höjer Superspelen svårighetsgraden rejält med ett speltips till oddset 4,40.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Är det här Asiens och Afrikas hopp i världsmästerskapet? De största sådana, absolut.

Senegal har absolut potential att nå en bit framåt i turneringen och rivstarten de fick med 2-1-vinsten över Polen visade prov på ett fantastiskt stabilt försvarsspel samt effektivitet när chanserna väl dök upp. Överdrivet mycket av den varan blev det ändå inte.

Även Japan skrällde till det i den första matchen, men av den kanske det är svårare att dra större växlar. Mot Colombia fick motståndarna en man utvisad redan efter tre minuter och i samma sekvens Japan en straffspark som de förvaltade. Därmed kan man nästan påstå att matchen inleddes med såväl ledning som med numerärt övertag.

Fysisk fördel

Hos Japan finns en del kvicka fötter. Små, tekniska spelare. Bland andra Yuya Osako, som också blev målskytt, var helt suverän under premiären och visade verkligen upp sina kvalitéer på den största av scener. Stärker hans och sitt Japans aktier framöver.

Trots det och allt runtomkring måste vi ändå lämna förtroendet i händerna hos Senegal när de inte är betraktade som större än knappa favoriter.

Fysiskt har Senegal en enorm fördel här och det är en faktor av stor betydelse. Vid exempelvis fasta situationer kommer japanerna få oerhörda problem att försvara sig väl. Generellt ska de också betraktas som klassen bättre.

Och medan Senegal stod för en praktinsats i premiären, blev Japans mer påverkad av straffsparken och utvisningen, varpå betydelsen av segern inte ska överdrivas.

Gillar Senegals chanser rejält här och kan mycket väl se dem vinna matchen med två, tre baljor. Därför tas dem med -1,0 mål (asian handicap) till 4,40 gånger pengarna hos LeoVegas. Då är vi försäkrade att få insatsen tillbaka om de ”bara” skulle vinna med uddamålet.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 500% upp till 500 kronor bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 17:00, söndag 24/6

Speltips: Senegal -1,0 mål (asian handicap)

Odds: 4,40

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier