23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips och odds inför Juventus – Real Madrid 3 april

Luktar det inte lite skräll här? Juventus mot Real Madrid i Champions League. Första matchen i dubbelmötet där en plats i turneringens semifinalrunda hittas i potten. Italienarna har underskattats förut och så menar vi fallet vara på nytt.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Champions League är tillbaka och under veckan ska fyra fantastiska matcher spelas, innan returerna veckan därpå. Tisdagens huvudfokus från oss på Superspelen blir alltså denna match, den mellan Juventus och Real Madrid på Allianz Stadium.

En liten extrakrydda på det hela är att klubbarna var de som gjorde upp i fjolårets final. Den vann Real Madrid med hela 4-1, så det finns verkligen revansch att utkräva för Juventus. Frågan är huruvida de har kvalitéerna för det eller ej.

Lagen stod båda för utmärkta prestationer i respektive åttondelsfinalmöte. Juventus lyckades, trots ”bara” 2-2 hemma mot Tottenham Hotspur, avancera vidare efter att ha vänt och segrat på bortaplan. Man var svårt tillbakapressade under perioder, men visade prov på den enorma rutinen som finns.

Real Madrid visade verkligen framfötterna i dubbelmötet mot PSG, som var uppsnackade som en av förhandsfavoriterna, och vann med 5-2 över 180 minuter. 2-0-vinst borta och 3-1-dito hemma. Inget snack om saken överhuvudtaget – och att ta hem det med sådana siffror mot ett sådant världsklasslag, det är stort!

”För bra för att inte testa!”

När Real Madrid når deras absoluta höjder, då är de närmast omöjliga att handskas med. Men vi har faktiskt fått se till tydliga tendenser till att det kan svaja runt dem, fastän formen är mycket fin just nu.

Inte minst har de varit sårbara defensivt – och mot ett så pass omställnings- och försvarsstarkt Juventus kan vi anta problem vara att vänta på nytt, såhär på bortaplan.

Givetvis har vi full respekt för spanjorerna, men när de är presenterade som favoriter, på bortaplan mot ett av världens starkaste lag, då kan vi slå fast att spelbolagen hamnat fel i deras positionering.

Bethard ställer ut oddset 3,10 för att Juventus ska vinna matchen. Det är för bra för att inte testa.

  Rygga spelet hos Bethard – Få en unik bonus om 200% extra upp 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, tisdag 3/4

Speltips: Juventus vinner, rak etta

Odds: 3,10

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier