24 februari 2019 Chelsea Manchester City Speltips

Speltips och odds inför Kalmar – GIF Sundsvall 21 juli

Kalmar FF mot GIF Sundsvall, 18:00. Lördagens sena batalj från Allsvenskan. Vi på Superspelen har hittat ett mycket lockande speltips till oddset 3,55 inför matchen. Ryggar ni?

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Två raka speltips har hittat in hos oss – till de makalösa oddsen 5,75 och 4,50. Sitter formen i? Det återstår att se! Här har vi i alla fall hittat ett lovande spel, helt klart av värde att syna.

Efter en vecka av oerhört tunt utbud av fotboll, blir det mer späckat av den varan nu under helgen – och som vi njuter! Nu händer det grejer. Allsvenskan och de stora europeiska klubbarna kommer igång med vänskapsmatcherna inför säsongen.

Kalmar hade en liten chans att hoppa på toppstriden – och framförallt stärka deras position i striden om Europaplatserna – men stod för en plattmatch senast hemma mot Djurgården och förlorade med noll mål mot ett. Därmed har de halkat efter ytterligare och den positiva känslan från segern i omstarten mot Blåvitt är som bortblåst…

Sundsvall återfinns i mittenskiktet av tabellen och har levererat över förväntan. Mycket har varit positivt, dessvärre varvat med ett par värre dippar. Efter att ha värjt undan Sirius i omstarten, har de förlorat dubbla matcher – mot Häcken och AIK. Heller har det inte blivit ett enda mål framåt i dessa.

Krysset ser bra ut

Två raka förluster – men hur illavarslande är det med ”Giffarna”? Inte överdrivet. Prestationen mot AIK senast, vilken slutade med en 0-1-förlust, var en av årets absolut bästa. Skapades en del. Motståndarna hölls i schack – eller ja, fram till den 94:e minuten när käftsmällen kom…

Men den där insatsen kan man ändå bli stärkta av och mot ett Kalmar som inte alls kom till sin rätt senast, kunde ha förlorat med klart större siffror, finns skrällchansen där.

Räknas in ska dock KFF:s hemmaplansfördel och att matchen spelas på naturgräs – ett underlag som Sundsvall inte trivs särskilt bra på.

Av de anledningarna lockar krysset mer än den raka tvåan och det tas till 3,55 gånger smeten hos Betser.

  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kr omsättningsfri bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 18:00, lördag 21/7

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 3,55

Bolag: Betser

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier