3/2 2019 Leicester Manchester United Speltips

Speltips och odds inför Kroatien – Danmark 1 juli

Vi ska – nästan – femdubbla insatsen när Kroatien och Danmark drabbar samman i en av alla åttondelsfinaler i VM 2018. Men hur? Svaret, speltipset, får ni nedan.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Det är bara att höja på hatten för Kroatien. Från att ha setts som en outsider, absolut aktuella för slutspelet men inte mycket mer än så, har de nu blivit att ta på bra mycket större allvar. Kroaterna menar allvar det här mästerskapet.

Se bara på resultaten och vinnarsiffrorna i de tre spelade matcherna: 2-0 över Nigeria, 3-0 över Argentina och 2-1 mot Island, i en match där det roterades hejvilt i startelvan. Här finns såväl spets som bredd, med andra ord.

Delen i Kroatien som sticker ut är mittfältet, där Luka Modric är den främste av stjärnorna. Han, tillsammans med hans kamrater, har balanserat upp allt perfekt: defensivt hårdarbete kombinerat med offensiv finess.

Danmark har inte direkt imponerat, men det hela räckte ändå för en plats i åttondelsfinalerna – via en andraplats bakom ett starkt Frankrike, vilka man spelade oavgjort mot, liksom Australien, medan premiären – orättvist? – mot Peru vanns med ett mål mot noll. Här kommer de behöva steppa upp för att kunna ställa till med en skräll. Och det flera nivåer.

HT/FT-spel

Här är Kroatien storfavoriter, menar vi. Även större än vad oddssättarna vill antyda. Ett spel på den raka ettan skulle med andra ord kunna sitta på plats för den som inte vill ta in en alldeles för stor riskfaktor.

Men Danmark förtjänar ändå respekt. Defensivt är de svåra att få hål på och framåt finns Tottenhams superstjärna, Christian Eriksen. Mestadels kommer det handla om att minska ytorna bakåt. Hålla tätt.

Över 90 minuter kan det bli svårt mot ett så pass formstarkt Kroatien. Extremt svårt. Men åtminstone till halvtid, kanske?

Att det står oavgjort i halvtid och Kroatien att vinna efter fulltid, X/1 (HT/FT) är värt en peng till oddset 4,80 hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:00, söndag 1/7

Speltips: X/1 (halvtid/fulltid)

Odds: 4,80

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier