30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips och odds inför Kroatien – England 11 juli

Är det nästan inte för bra för att vara sant? En mycket spelvärd 3,70-oddsare är identifierad inför VM-semifinalen mellan Kroatien och England. Missa för allt i världen inte detta speltips!

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Det står klart att Frankrike är finalklara i VM 2018. Detta efter att ha besegrat Belgien i den första av semifinaler under tisdagskvällen.

Nu går vi vidare med den andra semifinalen, onsdag kväll. Kroatien och England ska slåss om en chans att göra upp om världens största titel, ja, som världsmästare. Det är så mycket på spel! En match som inte får missas.

Hur har vägarna varit hit, då? England inledde mästerskapet lite trevande, med en uddamålsvinst över Tunisien – men därefter krossades Panama med tennissiffrorna 6-1, innan det blev en 0-1-torsk mot Belgien i en närmast betydelselös match.

I utslagsfasen krävdes straffar för att plocka ner Kroatien och senast blev det 2-0 mot Sverige. Där var det inget snack om saken!

Redan i gruppspelet visade Kroatien att de verkligen är att lita på i detta världsmästerskap. Nigeria var man två siffror större än, tre större än Argentina och mot Island, där det roterades hejvilt, vann man med 2-1.

Desto tuffare har det varit därefter, med straffsparksvinster över Danmark och värdnationen Ryssland. Knappt, såklart, men Kroatien var trots allt den bättre parten i båda de matcherna.

Tackar så hjärtligt, Expekt!

England är storfavoriter. Eller ja, om ni frågar spelbolagen, oddssättarna och marknaden. Varför? Det har vi svårt att förstå. Mycket svårt.

Istället – England som knappa, knappa favoriter eller kanske till och med helt jämnt. Det är ju så att det engelska fotbollslandslaget överskattats förut, så någon större överraskning kommer det kanske inte som.

Av Kroatien har det bjudits på fenomenal fotboll under perioder och det spelskickliga mittfältet ligger bakom mycket. Luka Modric, Ivan Rakitic och Ivan Perisic, bland andra, är spelare som det skriker världsklass om.

Den raka ettan är ett måstespel till oddset 3,70 – och det tackar vi Expekt så hjärtligt för. In med degen!

  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% extra upp till 500 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:00, onsdag 11/7

Speltips: Kroatien vinner, rak etta

Odds: 3,70

Bolag: Expekt

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier