24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips och odds inför Lazio – Salzburg 5 april

Ett rejält specialspel – till det makalösa oddset om 23,50 – synas med glädje inför torsdagens Europa League-match mellan italienska Lazio och österrikiska RB Salzburg. En match med två helt olika ansikten?

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Champions League-veckan är summerad och det övergår i en Europa League-torsdag. Kvartsfinaler står på menyn! Här: Lazio mot Salzburg i den italienska huvudstaden, Rom.

Lazio är på jakt på en efterlängtad titel och här ställs de mot en förhållandevis tacksam motståndare, även om RB Salzburg uppenbarligen inte är att underskatta. Österrikes jätte stod för en storskalp i åttondelsfinalen, från vilken de skickade ut Borussia Dortmund.

Lite skoj kuriosa är att svenske Valon Berisha stod för båda baljorna för Salzburg borta mot Dortmund. 2-1 skrevs vinstsiffrorna då och på hemmaplan höll de undan; matchen slutade mållös och skalpen var ett faktum.

Man kan dock inte bortse från att Lazio är och ska betraktas som klara favoriter. Det handlar trots allt om en italiensk mot en österrikisk jätte. Efter en sämre period ser Lazio dessutom allt bättre ut; har radat upp fem förlustfria matcher, 2-3-0 i resultatraden, och vann senast med förkrossande 6-2 över Benevento.

Salzburg står i sin tur stärkta med hela 35 förlustfria matcher. Merparten av matcherna har varit mot klart mindre namnstarka motståndare än Lazio, men det stärker förstås upp moralen och självförtroendet. Stark vinnarmentalitet som växer fram.

Hamnar i uppförsbacke – men vänder?

Ett specialspel, alltså. Det handlar om resultatet i halvtid samt efter slutsignalen. Oddset? 23,50! Galet!

Lazio har alltså inte förlorat på fem matcher, men ändå visats ha problem defensivt och sårades exempelvis vid dubbla tillfällen mot Benevento – med en man mer på planen. Det är uppseendeväckande, sex mål framåt till trots.

Tanken är att Salzburg kan chocka lite i början; ställa till med problem för Lazio när omställningsmöjligheterna dyker upp.

Otänkbart är det dock inte då att matchen ändrar approach, om Salzburg behöver kliva ner i banan och Lazio får tid att växa in i det hela. Löser det hela – men får det tufft från start?

2/1 (halvtid/fulltid), alltså att vi har en bortaledning efter 45 minuter och att Lazio står som vinnare efter 90 dito, är värt en TV-peng till galna 23,50 gånger degen hos Bethard, som vi har en unik bonus hos: 200% extra upp till 1 000 kronor!

  Rygga spelet hos Bethard – Sätt in 500, spela för 1 500 kronor!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:05, torsdag 5/4

Speltips: 2/1 (HT/FT)

Odds: 23,50

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier