24 februari 2019 Chelsea Manchester City Speltips

Speltips och odds inför Leicester – West Ham 5 maj

Fredagens speltips satt som en smäck – till oddset 4,00! – och vi hoppas följa upp det med ännu en skalp från lördagens Premier League-batalj mellan Leicester City och West Ham United, med ett speltips värt 3,45 x såsen.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Och ja, vi börjar med att tacka Brighton så hjärtligt! Manchester United städades av med ett mål mot noll, varpå vårt draw no bet-spel kunde rättas. Helt rätt ute där, uppenbarligen – såväl med den uppmålade matchbilden som spelet.

Här har vi något av två krisande lag som gör upp. Leicester City har sumpat chansen att nå Europa League efter ett par veckor av upprepande besvikelser. Senast? En brutal 0-5-förlust mot Crystal Palace.

Missnöje ska också ha bubblat upp i truppen, riktad mot tränaren Claude Puel. Han sitter väl inte kvar på bänken efter spelåret? Blir sällan så när det handlar om så pass uppenbara motsättningar.

Sportsligt har ”The Foxes” bara enstaka placeringar i tabellen att spela om. Svårt att hitta tändvätskan, månne?

Trots usel form, nu med två raka 1-4-förluster mot Manchester City respektive Arsenal, och en helt misslyckad säsong överhuvudtaget ser kontraktet ut att fixas för West Ham, även om faran inte är helt borta.

Specifikt, i rena siffror, har de tre pinnar ner till Southampton, tredje sist i tabellen, och därtill sämre målskillnad. Ett par konkurrenter som skulle kunna komma att bli livlinor finns däremellan, varpå det ändå ska en del till för att misslyckas med det hela.

Bubblande missnöje i Leicester – stör uppladdningen?

West Ham ser inte bra ut. Absolut inte. När de väl faller ihop, då faller de hårt – med siffror som kan skjuta rakt upp i höjden. Tyder kanske på halvdan moral. Kan också handla om spelstil och spelarmaterial.

Men innan de där dubbla förlusterna West Ham radat upp var de inte fy skam och formsvackan är därmed inte särskilt djup. Nu ska de säkra upp det hela, kontraktet i Premier League, och spelarna är säkerligen fullt motiverade inför uppgiften.

Leicester har däremot tappat all typ av stil. En pinne på fyra matcher, vilken också kom hemma mot nämnda Southampton, och 0-5 i baken senast mot Leicester. Katastrof. Känslan är att de kan få det svårt att ladda upp väl, nu med snacket runt klubben och det bubblande missnöjet bland spelarna.

Den raka tvåan måste tas till 3,45. Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få en unik bonus: 200% upp till 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, lördag 5/5

Speltips: West Ham vinner, rak tvåa

Odds: 3,45

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier