24 februari 2019 Chelsea Manchester City Speltips

Speltips och odds inför Linköping – Djurgården 24 mars

Kvartsfinal nummer fyra i SHL-slutspelsserien mellan Linköping HC och Djurgårdens IF blir lördagens huvudspår på spelfronten från oss på Superspelen – och det med ett speltips till oddset 4,25.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Inför det fjärde mötet har vi 2-1 i matcher på tavlan till den stora förhandsfavoriten Djurgården, som levererat stort ända från start den här säsongen och belönades med en andraplats i grundserien.

Men ett slutspel är ett slutspel och då kan man inte leva på äldre meriter. Match nummer ett var stockholmarna förvisso helt dominanta i – och vann med de förkrossande tennissiffrorna 6-1 – för att följas upp av två extremt tajta matcher, ena med fördel DIF och andra LHC.

Den matchen som Linköping vann, var en historisk sådan. Matchen var den fjärde längsta i SHL:s historia och då krävdes sex perioder för att kora dem till vinnare. 108 minuter och 38 sekunders speltid!

Det kanske inte är så ensidigt här, trots allt? Får vi däremot en DIF-vinst här, kan de sätta spiken i kistan inför hemmapubliken i Stockholm direkt efteråt. Av största betydelse för Linköping att vinna här, på hemmais. Annat har man inte råd med och blir fallet som sådant kan vi nästan slå fast att det är avgjort.

Ännu en övertidshistoria?

Någonting som de tre matcherna haft gemensamt i denna matchserie är den offensiva frejdigheten från båda parter. Det har spelats snabb och underhållande ishockey, vilket resultaten i matcherna understryker.

Det har, i alla fall i de två senaste matcherna, inte hindrat dem från att bli täta historier. Ytterst små marginaler har skiljt lagen åt och Linköping har bevisat att de klarar av det här tempot.

Vi kan absolut få minst ett par mål åt båda håll och med fördelen hemmais för Linköping och den rent kvalitativa fördelen Djurgården ser vi framför oss en ännu en match som blir av väldigt jämn karaktär.

Ännu en övertidshistoria?

Oavgjort under ordinarie tid spelas med glädje till 4,25 gånger degen hos Expekt. Genom att öppna ett konto hos dem via denna länk får ni 600 kronor att spela för – med bara 100 kr insatt!

  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% extra i välkomstbonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 14:45, lördag 24/3

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 4,25

Bolag: Expekt

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier