30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips och odds inför Liverpool – Leicester 30/1

Serieledande Liverpool visar upp vissa mindre positiva tendenser och mot ett Leicester City med fantastiska höjder i deras prestationer – kan en skräll eventuellt vara att vänta? Här testas ingenting mindre än en 4,80-oddsare…

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Det är bara att höja på hatten för Liverpool och sättet de briljerat under spelåret anno 2018/19. Champions League-slutspelet står runt hörnet, var den den tyska jätten Bayern München står för motståndet. Och facit i Premier League? 23 matcher och 60 pinnar. 19-3-1.

Med det facit parkeras Liverpool på toppen av kullen, fyra pinnar ovanför mästarna Manchester City. Så pass starkt som de, City, står och den form som de visar upp måste man fortsätta prestera på en minst lika bra nivå framöver. Blir det en ny trea här, liksom i den knappa 4-3-vinsten över Crystal Palace för en och en halv vecka sedan?

Gästerna kan faktiskt vara ett stort hot. Höjderna som Leicester visar upp är fantastiska, men dalarna dessvärre relativt djupa. Hit kommer de med tre raka förluster – mot Wolverhampton samt Southampton i seriespelet samt Newport County i FA-cupen – och nu är det på allvar upp till bevis.

Att med så pass urusel form komma in i den serie av matcher som väntar framöver kan innebära problem. Efter denna match mot Liverpool står Manchester United och Tottenham Hotspur på menyn.

Något svajande Liverpool

Formen är katastrofal i Leicester, men är det någonting som är talande för dem är det höjderna och dalarna. Kan vända snabbt och de är sällan att räkna bort alldeles oavsett motstånd.

Ni minns säkert hur Leicester strax före årsskiftet hur Chelsea och Manchester City besegrades? Visade just på det, att de inte ska räknas bort.

Och helt stabilt ser det, som nämnt, faktiskt inte ut i Liverpool. De vann trots tre insläppta mål hemma mot Crystal Palace senast, städade dessförinnan undan Brighton & Hove Albion med knappa 1-0 och det följde upp två raka förluster med sammanlagt fyra insläppta baljor.

Att Leicester spräcker matchnollan spelas till 4,80 gånger pengarna. Tydligt värdeodds.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 500 kronor omsättningsfri bonus!
Regler & villkor gäller.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:00, onsdag 30/1

Speltips: Leicester första målet i matchen

Odds: 4,80

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier