30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips och odds inför Liverpool – Manchester City 4 april

Ett speltips från den första halvleken testas när landskonkurrenterna Liverpool och Manchester City drabbar samman i Champions League-kvartsfinal. Oddset? Hela 3,35! Det menar vi vara klart överbetalt.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Det handlar om två Premier League-toppklubbar och därmed lite extra krydda på matchen, med den inneboende rivaliteten som finns.

Denna kvartsfinal blir en chans för Liverpool att ta lite revansch på hur situationen ser ut i just Premier League. Där står Manchester City, i praktiken, redan som klara mästare sedan månader tillbaka medan Liverpool i alla fall ser ut att säkra en plats till nästa års Champions League, via den tredjeplats de innehar för närvarande.

Anmärkningsvärt är att Manchester City redan förlorat på Anfield vid ett tillfälle under spelåret – deras enda torsk i årets PL. Då pryddes resultattavlan av siffrorna 4-3 efter att City slutforcerat starkt, men ändå inte nått ända in i kaklet.

Annorlunda var det däremot på Etihad Stadium, där Manchester City segrade med solklara fem mål mot noll.

Vad vi vet är att Liverpool, när de är som bäst, kan sätta käppar i hjulen för vilket lag som helst i världen, men att de dessvärre har rätt djupa dalar. Offensivt briljerar de. Defensivt är de klart sämre. Matchernas karaktär påverkar därför ofta resultaten kraftigt när de är i farten. Får de den här matchen dit de vill, är frågan?

Leder – i halvtid

Över två matcher ska Manchester City räknas som favoriter. Kanske även i det här mötet enskilt, men då knappt. Liverpool på Anfield, ja, det är inte enkelt. Gästerna skulle förstås vara tillfredsställda med situationen om de löste ett kryss här, medan allt annat än en bonus. Därför kan favoritskapet ändå ifrågasättas.

Vi räknar med att Liverpool vill rivstarta här; chocka Manchester City med ett frejdigt anfallsspel. Gäller att få in bollarna här på hemmaplan, för desto svårare blir det borta.

Viss oro kan vi dock känna över hur de kommer klara av en eventuell förändring av matchbilden, som det skulle kunna bli på tal om de skulle förmå att ta ledningen i matchen. Mer försvarsinriktat – och det hade talat emot dem.

Därför – fokus på första halvlek…

Liverpool att leda i halvtid testas till 3,35 x såsen hos Betser.

  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kr i omsättningsfri bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, onsdag 4/4

Speltips: Liverpool vinner första halvlek

Odds: 3,35

Bolag: Betser

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier