3/2 2019 Leicester Manchester United Speltips

Speltips och odds inför Liverpool – Manchester United 16 december

En klassiker. En djup rivalitet. Liverpool mot Manchester United på Anfield. Och det bästa av allt, förutom matchen och allt vad den innebär? Vi har ett speltips till 2,45 x insatsen – ett spel som vi räknar med ska ha betydligt större chans än så att hitta in.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Nu är de var de vill vara, Liverpool – etta, på toppen av kullen, som serieledare. Detta efter den, som så ofta, imponerande 4-0-krossen av AFC Bournemouth förra veckan när den dåvarande serieledaren i mästarna Manchester City åkte till London och föll med 0-2 borta mot Chelsea.

Nu är rollerna alltså ombytta: Liverpool ska hålla i första hand City på avstånd och de således jaga i uppförsbacke. Hur hanterar ”De röda” en sådan situation? Givetvis lite annorlunda, en lite större press. Räkna med att de kan komma att byta plats med varandra ett flertal tillfällen under spelåret framöver.

Manchester United överraskade faktiskt när de i den förra rundan mötte jumbon Fulham och spelade en på alla sätt annorlunda fotboll från hur vi blivit vana att se dem under José Mourinho; brutalt mycket offensivare. Bollinnehavsinriktat. Resultatet – 4-1. Såklart positivt, men motståndets kvalitéer är knappast de största och en bra bit från Liverpools.

Under veckan lyckades United däremot inte ta chansen att passera Juventus i Champions League-gruppspelet och ta förstaplatsen, då det blev en 1-2-förlust borta mot Valencia. Dock ska det nämnas att slutspelet redan var klappat och klart.

Liverpool kommer i deras tur stärkta från att ha värjt undan Napoli med 1-0 på Anfield – ett resultat som innebar att desamma passerades och att de blir CL-slutspel att vänta.

Liverpool klart bättre – vinner klart?

Vad Liverpool visar upp är fantastiskt. Stabilt. Inte lika dumoffensivt, men ändå ett tokpotent anfallsspel. Given kandidat för titeln och jämsides med Manchester City de klart bästa lagen i Premier League.

Annat är det med ”De röda djävlarna”, som får erkännas vara en bra bit borta från deras storhetstid och de andra storklubbarna i landet. Också har just bortaspelet svikit vid flera tillfällen och här finns det inte minsta utrymme till slarv.

Känslan är att Liverpool tar motståndarna av bara farten inför hemmapubliken och behåller deras förstaplats i tabellen. Kan siffrorna skjuta i höjden också, månne?

Spelet – Liverpool -1,5 mål (asian handicap) till oddset 2,45 hos LeoVegas. Spelet sitter om de vinner med minst två baljor.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 2 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 17:00, söndag 16/12

Speltips: Liverpool -1,5 mål (asian handicap)

Odds: 2,45

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier