24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips och odds inför Liverpool – Röda Stjärnan 24 oktober

Är ni redo för Champions League? Kvällens match mellan Liverpool och Röda Stjärnan väntas förvisso bli en ensidig historia, men trots detta testas en lite annorlunda typ av skrällspel – till oddset 7,50.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

För Röda Stjärnans del handlar det enbart om att stå för en bättre insats än den senast mot PSG – en match som de förlorade med tennissiffrorna 1-6. Trots detta höll supportrarna i Paris minerna uppe, stod för en fantastisk läktarinsats och det hoppas man kunna även på Anfield.

För det är uppenbart att Röda Stjärnan inte räcker till på den här nivån. Att dominera serbisk fotboll är en sak, att mäta krafterna med världens största klubbar en helt annan. Här är de i första hand för att lära.

Liverpool är småpressade efter att först ha vunnit över Paris Saint-Germain hemma och därefter förlorat mot Napoli borta. Hit kommer de inte med den allra bästa formen, kan enkelt understrykas. En vinst blev det efter uppehållet, 1-0 borta över Huddersfield, utan att spelet imponerade och den matchen följde upp fyra raka.

Inför matchen står oddsen i 1,08-16,00-51,00 och det visar på hur stora skillnaderna väntas vara. Finns knappt på världskartan att Liverpool inte fixar det här. Om Röda Stjärnan ska skrälla mot större pjäser, då är det väl på hemmaplan? Precis som när de fixade 0-0 mot Napoli, med andra ord.

Sista målet – ett tröstmål?

Det kan till och med vara värt att syna ett handikappspel på Liverpool här, trots de stora oddsskillnaderna. Men här vill vi skruva upp nivån och ett specifikt skrällspel lockar faktiskt lite…

Matchen kommer med all säkerhet påminna extremt mycket om Röda Stjärnans 1-6-förlust mot PSG. Om siffrorna blir lika stora är dock en helt annan sak, men vi borde kunna räkna med att Liverpool leder bekvämt närmare sluttampen.

Och just då, framåt sluttampen mot PSG, kom faktiskt Röda Stjärnan upp i banan, till några distansavslut och fick också in ett tröstmål i den 74:e minuten. Handlade mycket om ett PSG som då slappnade av. Bara skulle spela av matchen.

Kan det bli liknande nu? Lite nonchalans från Liverpool sista 20-30 minuterna?

Sista målet: Röda Stjärnan spelas till 7,50 gånger pengarna hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 200% upp till 2 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:00, onsdag 24/10

Speltips: Sista målet: Röda Stjärnan

Odds: 7,50

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier