23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips och odds inför Liverpool – Roma 24 april

Edin Dzeko – i händelsernas centrum på nytt? Romas stjärnanfallare kan mycket väl inneha en huvudroll på Anfield, i det första mötet av två mot Liverpool i  den ena Champions League-semifinalen. Ett specialspeltips med bosniern i strålkastarljuset hugger vi till oddset 2,55.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Liverpool skickade ut Manchester City med 5-2 över två möten.
Roma skickade ut Barcelona efter flest bortamål och 4-4 på tavlan över detsamma.

Årets utropstecken i den europeiska toppfotbollen möter varandra, när de ska mäta krafterna i kampen om en finalplats i Champions League. Man kan enkelt slå fast att det handlar om en av spelårets hetaste matcher, såhär på förhand…

Favoritskapet, på oddsfronten, i dubbelmötet är Liverpools – men överdrivet stort är det inte, och det kan vara smart av oddssättarna med tanke på vad italienarna åstadkom i returen mot Barcelona. 1-4-förlust borta och en 3-0-kross hemma! Klubbens största vinst i historien? Åtminstone en av dem, kan slås fast.

Liverpool var för den delen inte sämre, när de rentav krossade Manchester City med fem mål mot två i den 180-minutershistorien till kvartsfinal. Laget har bara sett bättre och bättre ut med månaderna och verkar verkligen ha tajmat in toppformen till när allt ska knytas ihop. Med en CL-finalplats i sikte – det kommer koka på Anfield…

Minst två avslut på mål

Liverpool vill och kommer föra den här matchbilden, när de spelar på hemmaplan och vill lösa ett utsökt resultat till returen. Mycket av en nyckelmatch: att ta det här antingen med stora siffror, eller dito utan att släppa in mål.

Men Roma har en vass offensiv, det vet vi om. De kommer få deras chanser att ställa om och fasta situationer, såsom hörnor, har de vassa kort i bland andra, inte minst, Edin Dzeko.

Bosniern var fantastisk mot Barcelona och har visat prov på fin form. Hans avslutssnitt är på 4,3 per match i Serie A och 3,4 i Champions League. Observera att även avsluten utanför mål räknas in där.

Flera av Romas attacker kommer sannolikt avslutas via Dzeko. Får han två bollar på mål? Det tror vi!

Edin Dzeko över 1,5 avslut på mål spelas till smakrika 2,55 gånger pengarna hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, tisdag 24/4

Speltips: Edin Dzeko över 1,5 skott på mål

Odds: 2,55

Bolag: Unibet

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier