24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips och odds inför Ludogorets – Vidi 25 juli

Hur kan man inte se bulgariska Ludogorets som en enorm favorit i Champions League-kvalmötet mot ungerska Videoton?  Här känner vi oss nästintill säkra på att proppen kommer åka ur…

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Med MFF:s vinst borta mot Cluj har nu fyra av de fem senaste speltipsen hittat in hos oss – till oddsen 5,75, 5,25, 4,50 och 3,50!

Det handlar mer eller mindre bara om Ludogorets i bulgarisk fotboll för närvarande. Klubben har en järnhand över den och vunnit seriespelet alla säsonger sedan spelåret 2011/2012. Det från att inte ha blivit bättre än tvåa någon gång tidigare i historien, i en klubb som funnits sedan 1945.

Laget har satsat fullt på utländskt material i klubben, på spelar- och tränarfronten. Framförallt är det brasilianskt, men också lite plock från andra länder.

Ludogorets har till och med fått viss europeisk status. Förra året kom de till Europa League slutspel, var det tog slut i sextondelsfinalen mot AC Milan. Där fanns inte speciellt mycket att sätta emot.

Vidi är en toppklubb i Ungern, men inte i närheten av lika dominanta som just Ludogorets. Fjolårets seriespel kammades dock hem och årets inleddes med en 4-0-kross av Várda SE samt att luxemburgiska F91 Dudelange passerats här i CL-kvalet, från den första rundan.

Total klasskillnad

Det var med kniven mot strupen som Vidi passerade nämnda Dudelange, som alltså kommer från blåbärslandet Luxemburg. 3-2 skrevs siffrorna när 180 minuter var summerade och det var knappast betryggande. Visar också lite på hur svag ungersk fotboll faktiskt är.

Just den ingångsvinkeln är det också som vi har här – med ett Ludogorets som är konkurrenskraftigt på den europeiska scenen och ett Vidi som är, ja, väldigt tunna…

Formen är dessutom fantastiskt fin i Ludogorets – något som stärker vår tro på dem ännu mer. CL-kvalets första runda ställdes man mot irländska Crusaders och vann där med makalösa 9-0 över två möten. Även seriepremiären, mot Etar, vann man – med 1-0.

Undertecknad skulle nästan bli förvånad om Ludogorets inte vann det här med kraftfulla siffror. De spelas därför med -2,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de vinner med exakt två mål – till oddset 2,65 hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:00, onsdag 25/7

Speltips: Ludogorets -2,0 mål (asian handicap)

Odds: 2,65

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier