28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips och odds inför Luzern – Olympiakos 16 augusti 2018

Europa League är på kvällens meny och det bästa skrällspelet – med ett odds om 3,75 – hämtas från målmarknaden i returen mellan schweiziska Luzern och grekiska Olympiakos. Frågan lyder: målrikt eller målsnålt?

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Och här är det inte mycket att hurra över, för den som vill se spännande fotboll. Olympiakos vann hemmamatchen i detta dubbelmöte med förkrossande fyra mål mot noll och därmed är det redan avgjort.

Vilken approach kommer de inblandade parterna då till spel med? Hur stort allvar ska matchen tas på? Rotation?

Olympiakos har fördelen av att seriepremiären är en och en halv vecka borta, vilket innebär att de per automatik inte behöver ställa spelare åt sidan – utan att det snarare kan vara fördelaktigt att vässa ihop startelvan.

Annat är det för Luzern, som har cupspel att vänta mot Gland och som därutöver nu måste fokusera allt på att hitta formen: den schweiziska serien har inletts med blott tre pinnar på fyra matcher. En vinst och tre förluster. Det är klart underkänt, särskilt som det blev en hedersam bronsmedalj förra året. Gäller att sätta fokus på rätt grejer.

Luften går ur

Hur vi än vrider och vänder på det hela – när det kokas ihop är det här en helt ointressant match.
Vill ni ha underhållning? Byt kanal! Vill ni ha spelvärde och dagens bästa högoddsare? Läs vidare!

Just det faktum att matchen helt saknar substans, att Luzern sannolikt mest vill att de här 90 minuterna ska vara över och att Olympiakos kan ta det lite som vilken vänskapsmatch som helst – det talar för en mindre underhållande match. En helt avslagen en.

Även om Luzern nu skulle försöka satsa lite framåt, skulle ett eventuellt 0-1-mål innebära att luften går ur helt och då kommer vi troligtvis få se två lag som mest rullar boll och dödar tid.

Slutsatsen? Under 1,5 mål spelas till 3,75 gånger degen hos Expekt.

  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:30, torsdag 16/8

Speltips: Under 1,5 mål

Odds: 3,75

Bolag: Expekt

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier