3/2 2019 Leicester Manchester United Speltips

Speltips och odds inför Malmö FF – BK Häcken 20 maj

En bättre prestation senast, men att Malmö FF:s problem skulle vara puts-väck? Det har vi svårt att se. Det bäddar för ett speltips – till oddset 3,65 – inför söndagens tuffa hemmamatch mot BK Häcken på Swedbank Stadion.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Efter cupfinalförlusten mot Djurgården och därefter 0-1-torsken mot Trelleborg rann bägaren över i MFF, som skeppade ut Magnus Pehrsson och huvudansvaret har därmed Daniel Andersson fått axla – men räcker det? Just han har det facto varit en av de som ryckt i trådarna redan innan.

Den första matchen med Andersson som tränare landade i en 2-3-förlust mot serieledande Hammarby, där två ledningar tappades vid dubbla tillfällen. Spelmässigt fanns det en del gott och blandat att plocka ut, men likväl blev det alltså en förlust – den fjärde raka för de allsvenska mästarna.

Häcken har presterat ungefär som väntat; är uppe och nosar i toppen helt utan att vara där. Med två matcher färre spelade än just Malmö har de tre pinnar ner till desamma och senast kom årets proppen ur-match – en 5-0-kross av Elfsborg. Innan dess: 3-0-vinst borta över Trelleborg.

God form är det med andra ord som göteborgarna tar sig an den här matchen, även om de brutala siffrorna senast i största mån kan förklaras i hur urusla motståndarna var. Bland annat: två självmål.

Krysskänsla

Insatsen mot Hammarby lovar ändå lite inför framtiden för Malmös del. Absolut. Men, som vi nämnt – varför skulle problem plötsligt vara puts-väck?

Laget har haft problem under hela årets Allsvenskan och står just nu alltså med fyra förluster uppradade. Spelet fungerar enbart under korta perioder i matcherna – i vissa fall inte alls – och defensivt har flera spelare stått för ödesdigra individuella missar.

Häckens namnstarka offensiv börjar leverera stort, men här blir det säkerligen på tal om att krypa ihop lite i positionerna, när det trots allt handlar om en så extremt tuff match. God poängchans – men svårt att vinna?

Vi spelar därför det raka krysset till 3,65 gånger pengarna hos Betser.

  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor i omsättningsfri bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 17:30, söndag 20/5

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 3,65

Bolag: Betser

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier