30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips och odds inför Malmö FF – Cluj 1 augusti

Det blir en liten specialare från Malmö FF:s returmöte mot rumänska Cluj i Champions League-kvalrunda nummer två – och speltipset betalar er oddset 4,80. Det är alldeles för bra för att missa!

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Fördelen är enorm för MFF. Detta efter att ha vunnit mötet borta i Rumänien med ett mål mot noll.

Och vi får väl slå fast att skåningarna är den bättre parten? Det var vi inne på redan på förhand – och rekade även den raka tvåan här, till oddset 3,50 –  och efter matchen blev det ännu klarare. Det var närmare 0-2 i matchen än 1-1 och dubbelmötet hade nästintill redan kunnat vara dödat.

Nu är situationen dock som den här och Cluj har fortfarande chansen. Spelar de på deras max och MFF har en sämre dag på jobbet – ja, då kan saker hända. 0-1 skulle betyda förlängning exempelvis och helt otänkbart är det ändå inte.

HT/FT-spel

Som vi slagit fast: Malmö FF är bättre och ska ha en toppchans på att avancera vidare. Allt annat vore en skräll modellen större.

Helt friktionsfritt kanske det ändå inte blir. Vi väntar oss en avvaktande start på matchen, med ett Cluj som trots uppförsbacken backar hemåt, avvaktar och hoppas på att kunna kontra in en balja.

Samtidigt lär MFF ha en hel del boll, tryggt bollinnehav, och därmed kunna döda tid effektivt. De kommer inte vara stressade över att kliva på framåt, utan har en bra utgångsposition såvida det är mållöst på tavlan.

Sinom tid, om vi har exempelvis 0-0 en bit in i det hela, kommer Cluj dock behöva pusha upp positionerna och då är risken enorm att de blir straffade för det; att Malmö FF då kan sätta in dolkstöten.

Flera typer av marknader lockar till spel, som underspel på målmarknaden, men vi vill höja nivån och spelar att det ska stå oavgjort i halvtid och MFF leda efter fulltid.

Alltså: X/1 (HT/FT) till 4,80 x insatsen hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 500% extra upp till 500 kronor bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:15, onsdag 1/8

Speltips: X/1 (halvtid/fulltid)

Odds: 4,80

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier