23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips och odds inför Malmö FF – Drita FC 17 juli

Matcherna på den största scenen är över, men Champions League-kval väntar i alla fall under tisdagen och från mötet mellan Malmö FF och Drita FC har vi hittat ett skoj spel från den första halvleken.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Drita FC från Kosovo – det är klart att det skulle bli en ”walk in the park”. Det visades redan i första mötet mot Malmö FF att de inte är i närheten av samma klass, varpå siffrorna skrevs i en 3-0-vinst för skåningarna.

Och om det ens fanns en minsta chans att skrälla på förhand, är den nu helt borta. Målskyttar för MFF blev Carlos Stranderg, Arnor Traustason och Markus Rosenberg – i en match där klasskillnaden syntes ända från start. Väsentliga skillnader mellan lagen.

Vilka är Drita, då? Kunskapen är förstås begränsad, men det handlar i alla fall om en av Kosovos mer framstående klubbar – någonting som förvisso inte säger överdrivet mycket, då det är ett land utan framgångar på fotbollsscenen.

De vann förra upplagan av den inhemska serien och den återstartar om strax under en månads tid från nu. Hur är det med tempot? Den faktorn kan komma att spela in, och därmed tala till ännu starkare fördel för Malmö FF.

Håller tätt – inledningsvis

3-0-vinst borta. Hemmaplan för Malmö nu. Galen klasskillnad.

Detta skulle eventuellt kunna tala för att skillnaderna blir ännu större nu när MFF spelar på Swedbank Stadion, men andra faktorer talar åt det andra hållet – och då främst motivationen.

Rotation kan vi iskallt räkna med i Malmö. De är, i praktiken, redan vidare till den andra kvalrundan i Champions League och det allsvenska schemat framöver är extremt hektiskt. Där måste man också hämta in på toppen, en hel del också. Gäller att hålla fullt fokus. Hålla benen friska.

Drita kommer krypa ihop i positionerna och försöka rädda deras anseende som enda mål med matchen. Det kanske inte räcker till en vinst eller ens ett kryss, men en bit in i det hela kanske de kan stå emot?

Under 0,5 mål i första halvlek spelas till hela 5,75 x insatsen hos Betser.

  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfri bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:00, tisdag 17/7

Speltips: Under 0,5 mål (första halvlek)

Odds: 5,75

Bolag: Betser

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier