3/2 2019 Leicester Manchester United Speltips

Speltips och odds inför Malmö FF – IFK Göteborg 7 maj

Lördagens speltips är ett tidigt sådant och hämtas redan nu inför måndagens allsvenska stormöte mellan Malmö FF och IFK Göteborg. Här hittar vi två speltips till 3,20 gånger pengarna respektive 4,00 gånger pengarna. Välkommen in!

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Svenskt klassikermöte på Stadion nere i Malmö på måndagskvällen och här går det inte att förvänta sig någonting annat än en underhållande historia. Det här blir så gott som alltid intensiva möten och trots att Malmö FF dominerat svensk fotboll i flera säsonger har skåningarna inte det helt enkelt mot antagonisten Blåvitt.

Snarare brukar det bli täta och tuffa matcher som präglas av kamp. Mycket står såklart på spel både på och utanför planen, varpå matcherna får en speciell karaktär.

Den här gången är det extra speciellt då Søren Rieks, tidigare i IFK Göteborg, ska ställas mot sina gamla lagkamrater. Därmed räknar vi iskallt med att dansken är oerhört taggad och att han gör en bra match. Senast mot Djurgården var mittfältaren en av MFF:s bästa så länge han fick spela och det känns som att han är på gång. Nu lär det inte vara något fel på motivationen.

Släkten är väl alltid värst?

Efter vinsten mot Djurgården senast är känslan att Malmö FF är på väg att växla upp och förmodligen är det här helt fel läge för IFK Göteborg att ställas mot det regerande mästarlaget. Nu har laget fått upp farten och hemma på Stadion vet vi hur svåra de kan vara att stoppa.

Här tänker vi oss ett hemmalag som gör ett par mål, inte minst med tanke på att det råder viss osäkerhet kring vilka spelare som egentligen kan spela i Blåvitts backlinje i måndagsmötet. Håll koll på skadeinfo tätt inpå matchstart där… Hur som helst ska Malmö FF dominera den här matchen och bör ha goda möjligheter att göra ett par mål.

Släkten är värst, eller hur är det nu man säger? Søren Rieks målskytt spelas till 3,20 gånger pengarna hos Unibet.

4,00 gånger insatsen på att Markus Rosenberg varnas är inte heller ett helt dumt spel för den som söker dubbla kuponger.

  Rygga spelet hos Unibet – Få bonus: 200% upp till 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:00, måndag 7 maj

Speltips: Søren Rieks målskytt / Markus Rosenberg gult kort

Odds: 3,20 / 4,00

Bolag: Unibet

Följ oss på sociala medier