3/2 2019 Leicester Manchester United Speltips

Speltips och odds inför Malmö FF – IFK Norrköping 28 juli

Att räkna bort IFK Norrköping är sällan smart och vi känner oss bombsäkra på att oddssättarna ställt ut dem med alldeles för liten chans mot Malmö FF – och vi höjer ett varningens finger för en skräll.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Malmö FF har fått fart under fötterna.
IFK Norrköping fortsätter prestera.

Skåningarna kommer dessvärre, för deras del, inte – med all säkerhet – kunna dras in i titelstriden, utan får vara helt tillfreds med om de plockar en av Europaplatserna, vilket även det kommer bli tufft. Konkurrensen är hård och man är en bra bit på efterkälken.

Tränarbytet till Uwe Rösler har hittills varit oerhört positivt. Vinsterna hittar in på rullande band och senast värjdes rumänska Cluj undan med 1-0, på bortaplan i det första mötet av två i Champions League-kvalets andra runda. Fiaskot i Allsvenskan – lämnar plats för en succé i CL?

Gästerna har seglat upp som en av de främsta kandidaterna för den stora titeln; är för närvarande trea, på sämre målskillnad än Hammarby samt en trea bakom AIK – med matchen mindre spelad. En vinst här vore inte bara ett enormt statement, utan skulle även sätta press på dem rent sportsligt.

Tvåan superlockande

Hit kommer Norrköping till spel med åtta raka förlustfria matcher, varav fem av dessa vunnits. Då har de haft exempelvis bortamatcher mot AIK och Djurgården samt en hemmadito mot Östersund under den här perioden.

Med andra ord: det krävs mycket för att slå IFK! Nu har de också vunnit två raka matcher – över BK Häcken och Elfsborg. Succén vill inte avstanna. Här är det guldjakt på gång.

Addera också att MFF varvar serie- med Europaspel. Rotation och trötta ben?

Vi kan därför inte undvika att förundras över MFF:s stora favoritskap. Mästarna må ha hittat stilen efter uppehållet och tränarbytet, men det är inte så att motståndarna helt körs över. De kommer fortsatt vara bättre än under våren, men en liten reaktion kan komma…

Undertecknad skulle inte bli förvånad om IFK Norrköping vann det här och när vi får 4,75 gånger pengarna för det – varför skulle vi inte klippa till?

  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kr omsättningsfri bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 18:00, lördag 28/7

Speltips: IFK Norrköping vinner, rak tvåa

Odds: 4,75

Bolag: Betser

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier