28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips och odds inför Malmö FF – Midtjylland 23 augusti

Malmö FF mot danska Midtjylland. Får vi en svensk representant ute i Europa League? Det ställer vi oss tveksamma till här på Superspelen och klipper till på en 6,40-oddsare inför match nummer ett.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Champions League blev det inte och bitterheten från det sitter förstås fortfarande i hos Malmö FF-spelarna. Från den tredje kvalrundan åkte skåningarna ut mot ungerska Vidi FC på färre bortamål. Ett fiasko, måste slås fast. Spelet rullade inte alls på som önskat…

Att nå Europa League skulle för den delen sopa över det – i viss mån. Det skulle vara en ekonomisk boost, liksom det skulle kunna bana vägen för en härlig Europasejour – en sådan som Östersund hade förra året.

I det stora hela har MFF steppat upp under Uwe Rösler, som ersatte Magnus Pehrsson, och allt som allt har 14 matcher utan förlust radats upp. Senast krossades stadsrivalen Trelleborg med 3-0 på Swedbank Stadion.

Även Midtjylland åkte ur CL-kvalet via en 1-2-förlust över 180 minuter mot kazakstanska Astana. Därefter har cypriotiska Apollon, på fler bortamål, samt walesiska The New Saints krossats i EL-kvalet. Ganska lika vägar hit, med andra ord.

Midtjylland skrällde och vann den danska förstadivisionen i fjol och har inlett årets seriespel fullt acceptabelt: 3-2-1 i resultatraden. Med det är de placerade på tredjeplatsen och titelstriden kan det mycket väl bli på tal om.

Spännande resultatspel

Det är två närmast helt jämlika lag som möter varandra, är känslan. Undertecknad har i alla fall svårt att skilja dem åt. Närmast helt femtio-femtio över det här dubbelmötet.

Gästerna har en behaglig resa till Skåne och ser formstarka ut: inte en enda av de sju senaste matcherna har förlorats och hela fem av dessa vunnits. Stabilt. Släpps inte till överdrivet mycket. Händer en del framåt.

MFF behöver förstås kliva på framåt i egenskap av hemmalag, men kan snabbt få äta upp det…

Mål åt båda håll och kryss? Slutresultatet 1-1 testas till 6,40 gånger pengarna hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 200% upp till 2 000 kronor!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:15, torsdag 23/8

Speltips: Slutresultat: 1-1

Odds: 6,40

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier