30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips och odds inför Malmö FF – Vidi 7 augusti

Champions League-kvaläventyret fortsätter för Malmö FF och i den tredje rundan väntar ungerska Vidi. Tanken över hur matchbilden kan utformas är tydlig, varpå ett klassiskt halvtid/fulltid-spel lockar oss.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Gårdagens speltips, krysset mellan GIF Sundsvall och IFK Norrköping, hittade in till oddset 3,80 och nu är planen att ännu fler polletter ska trilla in på kontot…

Nu – fokus på MFF:s jakt på en Champions League-plats… Det stora svenskhoppet ute i Europa. Med tanke på hur avlägset SM-titeln ser ut att vara, finns det utrymme att slå på stort.

Hittills har kosovanska Drita och rumänska Cluj skickats ut i kvalspelet. Det var med kniven mot strupen mot de senare nämnda efter en 1-0-vinst borta och 1-1 hemma – i en match som man hamnade i uppförsbacke i. Ändå välförtjänt att de är här.

Och lottningen? Den ser relativt tacksam ut. Vidi är en inhemsk toppklubb, men ungersk fotboll är långtifrån den bästa i Europa – och i ärlighetens namn tyder mycket på att det är en bättre passande motståndare än vad Cluj var.

Detta instämmer också spelbolagen i, att Malmö är att räkna som klara favoriter. Som bäst får man 1,40 gånger pengarna för att de ska avancera vidare till playoffrundan medan Vidi står i 3,40.

HT/FT

Även om det skånska favoritskapet – också med all rätt – är stort, kommer det inte bli en ”walk in the park”, detta. Tror att Vidi kan streta emot hyfsat. De har stor rutin i truppen och ska, av rapporter att döma, vara hyfsade bakåt i banan.

Den här typen av matcher, de inledande i dubbelmöten, tenderar att bli av rätt tillknäppt karaktär – från start. Finns ingen anledning för skåningarna att skynda på alldeles för mycket, med risken att släppa in ett mål här på hemmaplan.

Över 90 minuter bör de väl däremot stå som vinnare? Det tänker vi.

X/1 (HT/FT) – alltså att vi har oavgjort i halvtid och att Malmö står som vinnare efter fulltid – lockar till 4,10 gånger degen hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 500% upp till 500 kronor bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:15, tisdag 7/8

Speltips: X/1 (halvtid/fulltid)

Odds: 4,10

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier