30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips och odds inför Manchester City – Brighton 9 maj

Ett alldeles för stort favoritskap? Det menar vi Manchester City få axla när de ställs mot ett formstarkt Brighton & Hove Albion i årets sista match på Etihad Stadium. Matchens bästa speltips och högoddsare – presenterat av oss – betalar 3,15 x såsen…

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Kommer Manchester City passera 100-pinnarstrecket? För det krävs en vinst här, såväl som borta mot Southampton i den avslutande matchen. Det är vad man spelar för, inte mer och inte mindre.

För serietiteln, den är säkrad sedan månader tillbaka. Dessvärre åktes Champions League-slutspelet ur. Lite det som stoppade dem från att verkligen sätta pricken över i:et på en helt suverän säsong – så dominanta som de varit, City!

Dominanta var de också i hemmamötet mot Huddersfield Town förra veckan, men det utan att lyckas spräcka nollan och det slutade därför i delad pott. Delvis ren och skär ineffektivitet och delvis marginaler på fel sida.

Brighton har lyckats med exakt vad de haft som mål – att säkra spel i den engelska förstadivisionen. För det är det bara att höja på hatten, som nykomlingar och med ett mindre spetsigt material. Stor del av succén har handlat om den kollektiva kapaciteten. Hur sammansvetsade man varit.

Ett insläppt mål – på tre tuffa matcher

Det är klart att Manchester City skulle kunna rycka ifrån och vinna en match som denna med upp emot rena tennissiffrorna, men vi lutar mer åt att de faktiskt – liksom mot Huddersfield – kan stå inför vissa problem.

Offensiven var oroväckande avtrubbad senast och det var uppenbart att en spelare som Sergio Agüero, skadad, saknades. All respekt för Gabriel Jesus, men det tappas en del med argentinaren borta.

God form har dessutom Brighton visat prov på och de är ett erkänt försvarsstarkt lag – med klart minst antal insläppta mål av lagen på den undre tabellhalvan. De har radat upp tre förlustfria matcher, mot Manchester United, Burnley och Tottenham Hotspur, och på dessa släppt in så lite som ett mål. Galen statistik!

Målsnålt?

Under 2,5 mål är ett superklipp till 3,15 gånger degen och det spelas hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – 200% upp till 2 000 kronor bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:00, onsdag 9/5

Speltips: Under 2,5 mål

Odds: 3,15

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier