23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips och odds inför Manchester City – Liverpool 10 april

Bättre skrällodds kunde vi inte önska oss än de som är presenterade inför Champions League-returen mellan Manchester City och Liverpool. Vårt speltips, det betalar 6,50 x såsen…

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Vem kunde tro att vi skulle ha 3-0 till Liverpool när detta kvartsfinaldubbelmöte är i dess halvtidspaus?

Det var fart, fläkt och frejdighet på Anfield! Liverpool visade upp alla kvalitéer vi redan vet om att de besitter under de inledande 90 minuterna och bristerna syntes knappt till, även om mål mycket väl hade kunnat släppas in.

Om Liverpool nu fullföljer den här skrällen, då vore det en storskalp som verkligen sätter klubben på den europeiska kartan – på nytt. Ja! Att skicka ut ett suveränt Manchester City och nå Champions League-semifinalen. Det snackas inte bort hur som helst.

Men ja, är det något lag som skulle kunna vända 0-3 till vinst – då är det väl Manchester City? De har varit rent briljanta under säsongen, från början till slut. Däremot verkar det som att det blivit lite på tal om en svacka nu, även om det kanske vore att ta i.

Förlusten där mot Liverpool följdes upp med att 2-0 tappades till 2-3 mot lokalrivalen Manchester United – på hemmaplan. I och med tappet fick de också skjuta på att fira seriesegern åtminstone en vecka och det var knappast den bästa uppladdningen inför den här fajten. Däremot kan det delvis kanske förklaras i att man hade siktet här.

Kontrar bort City?

6,50 x insatsen för att Liverpool ska vinna den här matchen. Drömmer vi?

Undertecknad ser det i alla fall som ett brutalt överodds. Liverpool sitter i en drömsits här – och är medvetna om att ett mål för deras del betyder att City måste få in minst fem för att kunna avancera vidare.

Därför – vid en bortabalja kommer det bli på tal om en blindoffensiv från Manchester City. Det ska passa Liverpool som handen i handsken, så starka de är i omställningssituationer och med deras effektiva bollpress.

Plushandikapp duger för den som vill skruva ner svårighetsgraden. Vi ser dock chansen att istället dra upp den, när oddsen uppenbarligen är så pass skevt nedplitade.

Alltså – den raka tvåan till 6,50x. Platsen är LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, tisdag 10/4

Speltips: Liverpool vinner, rak tvåa

Odds: 6,50

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier