3/2 2019 Leicester Manchester United Speltips

Speltips och odds inför Manchester United – Arsenal 29 april

Gigantiska favoriter är det som Manchester United tar klivet in i det mindre heta rivalmötet med Arsenal – och vi undrar om det inte blivit ett par hack för stort, varför det kan vara på sin plats att placera en skrällpollett på ”The Gunners”…

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Man kan enkelt understryka att det funnits hetare matcher mellan Manchester United och Arsenal, som är två stora rivaler, på förhand. Det handlar om en match av mindre stor betydelse, bortsett från den ära och prestige som finns i potten, liksom alltid i de här mötena.

Och varför är situationen som såhär?

Det är så pass enkelt att Manchester United redan säkrat deras plats ut i Champions League och även med största sannolikhet lyckas behålla deras andraplats. Även om den skulle tappas, vore betydelsen av det – rent sportsligt, på pappret – inte överdrivet stor. Titeln eller topp fyra, det är vad som är av betydelse i Premier Leagues toppskikt.

Arsenal är helt borta från CL-diskussionen i Premier League, efter att ha halkat efter rejält. Det är de också medvetna om, varpå Europa League blivit huvudprioritet – i jakten på den där platsen till Champions League, som vinnaren erhåller, och även en titel. Sådana har klubben ju verkligen inte blivit bortskämda med de senaste åren.

Under veckan som kommer spelas Arsenal returen mot Atlético Madrid i EL-semifinalen. Hemmamötet fick de bara 1-1 i, fastän matchen spelades med man mer på planen i 80 minuter och att det var de som spräckte matchnollan i den andra halvleken.

Kan trixa hem tre pinnar – till makalösa 8,50!

Rotation, ja. Arsenal kommer flytta runt en hel del på positionerna, inte minst de offensiva. Det står redan klart och försvagar förstås deras chanser i matchen som helhet. Man kan inte vinkla det på andra vis.

Men sättet man kan vinkla det på: att spelbolagen överdrivet betydelsen av detta kraftigt. Det är trots allt inget juniorlag som tar plats på planen och viss bredd finns i Arsenals trupp. Långtifrån något brödgäng som kommer ut på banan.

Matcherna lagen emellan brukar vara ovissa, med blandade resultat. Om Arsenal skulle trixa hem tre färska pinnar från Old Trafford vore det förvisso en skräll, men en så pass stor som oddssättarna antyder det skulle vara.

Den raka tvåan köper vi till 8,50 gånger fläsket hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus – unik bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 17:30, söndag 29/4

Speltips: Arsenal vinner, rak tvåa

Odds: 8,50

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier