30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips och odds inför Manchester United – Arsenal 5 december

Ute efter onsdagens bästa speltips – ett skrällbetonat sådant? Detta levereras av oss på Superspelen, inför supermötet mellan Manchester United och Arsenal. Oddset är till strax över trippla insatsen. Missa inte det!

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

En Premier League-klassiker, mellan två av de brittiska öarnas mest anrika klubbar. Manchester United mot Arsenal. Det här hoppas vi kunna bli en fullträff.

Unai Emery har åstadkommit stora resultat i sitt debutår som tränare för Arsenal, trots att årets två inledande matcher förlorades. Därefter? 19 raka matcher utan förlust! Och senast kommer de från en storskalp i derbyt mot Tottenham Hotspur, där 1-2 vändes till 4-2. Flera spelare som stack ut hakan och verkar ha hittat toppformen.

Det är nästintill omöjligt att få grepp om Manchester United – och en bidragande faktor är förstås José Mourinhos förtjänst, men också de bristfälliga resultaten och ett spel som finns så mycket mer att önska utav.

Kommer det vända snart? Eller krävs drastiska förändringar: en rejäl städning i truppen eller på tränarfronten? Att Manchester United hittas på sjundeplatsen, exempelvis åtta pinnar bakom just fyran Arsenal, är underkänt på alla sätt och vis.

Givet spel på ”Gunners”

Kniven mot strupen för ”De röda djävlarna” – en vinst krävs för att haka på i toppracet, men mycket talar för att de kan komma att misslyckas. Och därför förvånas vi över de så uppskruvade oddsen på Arsenal i allmänhet.

Manchester United har stått för fyra undermåliga prestationer i följd – kryss mot Crystal Palace och Southampton, en mycket knapp vinst över schweiziska Young Boys och en klar förlust i derbyt mot Manchester City. Så, ja – formen hade kunnat vara bra mycket bättre.

I samma veva levererar Arsenal fantastiska resultat. De kommer från en moralstärkande och imponerande trea i en liknande match som denna, till och med med ännu större press, mot ”Spurs”. Det är ännu en faktor som talar för dem här.

Den raka tvåan måste tas till de 3,03 gånger pengarna som Expekt presenterar. Ett löjligt överodds.

  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% extra upp till 500 kronor bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 21:00, onsdag 5/12

Speltips: Arsenal vinner, rak tvåa

Odds: 3,03

Bolag: Expekt

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier