Speltips och odds inför Manchester United – Bournemouth 30/12

Efter ett par veckors uppehåll är Superspelen tillbaka med ett nytt speltips – och det inför mötet mellan Manchester United och AFC Bournemouth inför en hemmapublik på Old Trafford som börjar se ljuset i tunneln. Oddset? 4,35!

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Tack och adjö till José Mourinho och välkommen för Ole Gunnar Solskjaer. Det så omsnackade – och från flera håll och kanter efterlängtade – tränarbytet har hittills varit en succé, även om det ännu är tidigt att dra överdrivna slutsatser.

Men ja, en helt annan frejdighet och anfallsglädje syns till i United och det understryker siffrorna i de två inledande matcherna: Cardiff City krossades med 5-1 och Huddersfield Town med 3-1.

Den spelare som steppat upp kanske mest är Paul Pogba, som var i ett öppet krig med José Mourinho och helt tappade sitt förtroende, och på dessa matcher har han stått för såväl två mål som två assister. Han verkar trivas i den mer framåtlutade och friare rollen, kan enkelt understrykas.

AFC Bournemouths Premier League-säsong har varit helt tudelad. De inledande tio matcherna – oerhört starka. De nio därefter – katastrofala. Gäller nu är att steppa upp och inte fortsätta tappa mark i tabellen, där de nu kommit ned på den undre halvan.

Av dessa nio nämnda matcher är sju förlorade och i flera fall har siffrorna skjutit rakt upp i höjden medan målproduktionen helt avstannat likväl.

Siffrorna skjuter i höjden

Vi lutar starkt åt Manchester United och tror faktiskt att de kan vinna med rentav förkrossande siffror på Old Trafford.

Varför detta? Ja, United-spelarna tycks ha återfunnit glädjen och alltså hittat målmaskorna vid åtta tillfällen på de två matcherna under Ole Gunnar Solskjaer. Nu ska det nämnas att motståndet varit av bottenkaraktär, men för närvarande är även Bournemouth det.

Det blev alltså en förnedrande 0-5-förlust när Tottenham Hotspur stod för motståndet under Boxing Day för Bournemouth. Utöver det finns bland annat en 0-4-torsk mot Liverpool färsk i minnet.

Tydliga skillnader. United i bättre form och en sprudlande offensiv. AFC helt ur form och svajande. Slutsatsen?

Manchester United över 3,5 mål spelas till 4,35 gånger pengarna hos LeoVegas. Ett odds vi lockas av enormt.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 500% upp till 500 kronor bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 17:30, söndag 30/12

Speltips: Manchester United över 3,5 mål

Odds: 4,35

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier

 


30/12 2018 Manchester United Southampton