24 februari 2019 Chelsea Manchester City Speltips

Speltips och odds inför Manchester United – Leicester 10 augusti

Den stora premiären är här! Premier League är tillbaka och först ut av alla är Manchester United och Leicester City redan ikväll. Från oss hittar ni ett mycket smakrikt spel – till 3,75 x såsen…

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Ikväll händer det! 21:00, Viasat Premium – visst kommer ni sitta bänkade i soffan? Här blir det att åka av.

Att placera ut Leicester, i vilket skikt av tabellen de kommer hamna, är vanskligt. Hurdan blir reaktionen på att Riyad Mahrez nu är borta? Samtidigt finns det en hel del att hämta ur spelarmaterialet och den övre halvan ska inte vara någon omöjlighet att nå. En niondeplats blev det sist – och det var mer än acceptabelt.

Manchester United har det stökat en del om, eller ja, snarare mellan tränaren José Mourinho och styrelsen. Han har inte fått de nyförvärv han velat på plats och truppen ser i stort sätt likadan ut som förra året. Utropstecknet är att Fred kommit in, men där ska man ta hänsyn till att han spelat i Ukraina under flera års tid. Blir han samma typ av stjärna hos ”De röda djävlarna”?

Toppstriden är hur som helst i sikte för United. Det är uppenbart. Däremot ökar risken för besvikelse och fiasko – och man kan redan nu se Mourinho som lite smått lös på sin post… Lär inte behöva blåsa alltför mycket innan det kan hända saker på tränarposten.

Leicester chockar på Old Trafford

Premiärer är skrälltäta.
Leicester ska inte underskattas.
Manchester United ser inte fullt ut i harmoni.

Så – kanske kan det bli på tal om en skräll här? Att stå emot United på Old Trafford över 90 minuter kan förvisso vara tufft, men vi kan inte sluta leka med tanken att Leicester skulle kunna chocka från start.

Gästerna är också starka på att ställa om. Passande matchbild?

Klart minus är att Jamie Vardy ser ut att missa matchen, eller starta på bänken, för Leicester – men det är inte ens i närheten av de frånvarobekymmer som hemmalaget dras med…

Första målet i matchen: Leicester spelas till 3,75 gånger fläsket hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:00, fredag 10/8

Speltips: Leicester första målet i matchen

Odds: 3,75

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier