28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips och odds inför Marocko – Iran, VM 2018, 15 juni

Premiär. Två försvarsstarka lag. Vad talar det för på spelfronten? Här tar ni del av vårt speltips, som betalar er 3,05 x insatsen, inför Iran – Marocko, som spelar deras premiärmatcher i VM 2018.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Hetare matcher har spelats förut. Hetare matcher kommer spelas i den här VM-premiäromgången. Men spännande, det har i alla fall matchen mellan Iran och Marocko alla ingredienser för att bli.

Det är också en match av stor betydelse. Så blir det förstås med alla matcher i ett VM när länderna endast har tre matcher vardera i gruppspelet och inför slutspelet.

Eftersom övriga motstånd i gruppen består av världsnationerna Spanien och Portugal är vikten av matchen ännu större. Vinst här och det kan räcka med en skräll, eller till och med pinne, mot endera av de nämnda konkurrenterna för att nå slutspelet. Utrymme för storskrällar finns när det handlar om så få matcher.

Av oddssättarna att döma är Marocko klara favoriter – kanske för klara? – när det raka spelet på Iran betalar nästan fyrdubbla insatsen. Det måhända att de ska värderas som snäppet tunnare, men att skillnaderna ska vara så stora är desto mer tveksamt. Här är det öppet och kan sluta lite hur som helst.

Mest intressanta spelaren att hålla koll på, ur svensk synvinkel, är Östersunds Saman Ghoddos. Stundtals har han varit fantastisk för den svenska klubben, men väntas ändå få inleda på bänken. Helt klart aktuell för ett inhopp. Där har tränaren ett ess i rockärmen.

Krysset lockar till över trippla insatsen

Vår känsla: tätt! Det mesta talar starkt för det. Varför detta?

Den främsta anledningen; att det handlar om två lag med deras främsta kvalitéer i försvarsspelet och där mycket kommer handla om att hålla ihop kollektivet under mästerskapet. Får man inte ihop pusselbitarna, då finns det inte minsta chans på slutspel i och med bristen på spelare som på allvar kan göra det på egen hand.

Länderna var extremt svårslagna under kvalspelen: i det asiatiska vann Iran sex matcher, spelade fyra oavgjorda och förlorade noll. På dessa matcher släpptes så lite som två mål in. Då mötte de Sydkorea vid dubbla tillfällen, exempelvis.

I den sista kvalfasen kom Marocko före Elfenbenskusten, Gabon och Mali – med tre vinster och tre kryss. Där inte ett enda insläppt mål. Galen statistik!

Givetvis vore det för båda parter att föredra med en seger här, men någonting säger oss att knutarna kan bli svårlösta här…

Oavgjort, det raka krysset, tas till 3,05 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% extra upp till 1 000 kr – unik bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 17:00, fredag 15/6

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 3,05

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier