30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips och odds inför Marseille – Atlético Madrid 16 maj

Sista målskytt – vem blir det? Vi har hittat en sådan som betalar 6,00 gånger smeten inför Europa League-finalen mellan Olympique Marseille och Atlético Madrid. Ni tar del av speltipset här, hos oss, helt utan kostnad!

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Årets Europa League ska sättas punkt för och göra upp om den så åtråvärda titeln ska alltså Marseille och Atlético Madrid. Finalen spelas på fransk mark, i Lyon. Räkna därför med ett stort supporterfölje från Marseille, som den här titeln vore så pass stor för.

En vinst för Marseille skulle också innebära att de säkrar en plats ut i Champions League, vilket risken är att de inte fixar via Ligue 1. Med en omgång kvar där har de pinnen upp till Olympique Lyon på tredjeplatsen, vilken också bara innebär kval till samma turnering. Här och nu, upp till bevis!

Men det är klart att Marseille slår ur stort underläge, mot ett så kvalitativt motstånd som Atlético Madrid, vilka snarare hör hemma i Champions League, som de också huserat i de senaste åren. Det var på grund av en blek tredjeplats i CL-gruppspelet som de istället kommit hit.

Turneringens, på pappret, namnstarkaste motståndare och dåvarande andrahandsfavorit har Atlético Madrid redan skickat ut, i semifinalen – Arsenal. Bortamötet fick de, med enormt flyt, 1-1 i och hemmaditot vanns med ett mål mot noll. Kanske inte de bästa av insatser.

Han sätter spiken i kistan

Atlético Madrid ska räknas som klara favoriter och ett spel på dem är motiverat, men vi vill samtidigt höja nivån och tittar därför på en annan typ av marknad – vem som blir matchens sista målskytt.

Spelet bygger en hel del på att just Atlético ska leda matchen framåt slutet, en bit in i den andra halvleken. Då kan det öppna för en spelare som Fernando Torres att hoppa in.

I takt med en hårdnande konkurrens har klubbikonen fått begränsat med speltid under säsongen och han kommer med all säkerhet inleda på bänken här. Ett inhopp är däremot att vänta och med friska fötter på planen, när Marseille potentiellt måste flytta upp positionerna, kommer han ha en huvudroll i att försöka sätta spiken i kistan.

Och visst vore det rätt typiskt om Torres var den som avgjorde en match som denna?

6,00 x insatsen för att Torres smäller in matchens sista balja är värt en skojpeng. Den som vill kan avvakta livespel, med risk för att oddset droppar. Observera att insatsen återfås om han inte får speltid i matchen.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, onsdag 16/5

Speltips: Sista målskytt: Fernando Torres

Odds: 6,00

Bolag: Unibet

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier