30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips och odds inför Mexiko – Sverige 27 juni

Problem är att vänta för Sverige mot Mexiko, när gruppspelets avgörande i VM 2018 är här! Blir det en svensk åttondelsfinalplats eller ej? Från oss levereras en specialare till kombination – värd 3,60 x insatsen.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Mexiko har vunnit två av två matcher.
Sverige har en vinst och en förlust.

Ändå riskerar Mexiko att missa slutspelsfasen i VM 2018 – om den här matchen förloras och Tyskland vinner över Sydkorea. Inte helt otänkbara scenarion, ska nämnas. Det vore en käftsmäll så starka som de varit.

För oss svenskar är det bara att glädjas över att hoppet fortfarande lever efter den så brutala käftsmällen och 1-2-målet i matchen mot Tyskland med matchens sista spark. Och allt som krävs är en vinst. Nu skulle även ett kryss och till och med förlust kunna räcka, men då krävs det att Sydkorea storskräller mot Tyskland – och det händer väl inte?

Mexiko har alltså vunnit två av två matcher. Mot Tyskland visade de prov på ett fantastiskt omställningsspel och man var även klart klasserna än Sydkorea, även om det stannade vid en 2-1-trea där.

Så, visst är det en tuff nöt att knäcka för Sverige. Mexiko har visat att de har potential att komma vidare en bra bit i det här mästerskapet. Spelare för spelare har de stora kvalitéer och nu verkar det kollektiva sitta som en pusselbit.

”Alldeles för bra för att inte syna”

Hur resonerar marknaden när Mexiko inte är större än knappa favoriter, undrar vi?

Dessvärre måste vi ta position mot Sverige – här handlar det om att tjäna stålar. Och här snackar vi ett överodds av den större modellen. Ettan kan exempelvis plockas till oddset 2,45 Expekt, som ni får 500% upp till 500 kronor i välkomstbonus hos.

Men vi vill skruva upp svårighetsgraden här, som alltid. Passande alternativ på spelfronten finns det också flera av.

Offensivt har Sverige frågetecken: effektiviteten främst, men också hur bollinnehav ska renderar i chanser.

Mexiko är urstarka på att ställa om och kan sätta spiken i kistan om Sverige måste trycka upp positionerna, vilket sannolikt kommer bli fallet. Vinner och håller nollan?

Kombinationsspelet, Mexiko att vinna med hållen nolla, kan spelas till 3,60 gånger degen hos Betser. Det är alldeles för bra för att inte syna.

  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfri bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, onsdag 27/6

Speltips: Mexiko vinner & håller nollan

Odds: 3,60

Bolag: Betser

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier