28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips och odds inför Midtjylland – Malmö FF 30 augusti

2-2 står på tavlan när Malmö FF besöker Midtjylland på MCH Stadium, i playoffreturen. De nordiska klubbarna slåss om en Europa League-plats och vi har en viss tanke över var den skulle kunna hamna.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

En fantastisk första halvlek. 60 starka minuter. Malmö sköljde över Midtjylland på Swedbank Stadion, hade 2-0 redan efter 25 minuters spel och därutöver bud på klart mycket mera. Men vad hände sedan? Under matchens sista halvtimme kom danskarna upp i banan, ändå utan att skapa alltför mycket, men ändå få in två mål. 2-2.

Nu har Midtjylland seglat upp som storfavoriter att hämta hem den där EL-platsen – och man kan förstå varför; kryss borta, samt två mål framåt. Detta när man möter en rätt jämlik motståndare. Svåra att skilja åt.

MFF är det sista svenskhoppet i Europa och det kommer med andra ord finnas en hel del folk bänkade framför TV-apparaterna och hålla tummarna för att de, trots den prekära situationen, kan fixa det här.

Sedan Uwe Rösler ersatte Magnus Pehrsson som tränare för den skånska klubben, har de steppat upp rejält och levererat stort. Addera ett par finfina nyförvärv, i Anders Christiansen samt Marcus Antonsson, på det. Senast krossades Sirius med siffrorna fem mål mot noll.

Malmö spelvärda till trippelt

Under den första halvleken på Swedbank Stadion var Malmö FF extremt starka och även den första kvarten in i andra halvlek var även den dominant. Över det hela var skåningarna klart bättre än motståndarna, skapade mer och borde helt enkelt ha vunnit matchen. Lite oflyt kombinerat med möjlig brist på fokus.

Att hålla i ledningar är inte MFF:s starkaste sida vad det verkar och eftersom de inleder bortamötet med att vara ute, kan vi tänka oss att de försöker greppa taktpinnen och inte låta Midtjylland rulla boll utan press.

Med tanke på hur match ett utvecklades – visst ska MFF ses med bättre chans?

Att Malmö FF går vidare spelas till trippla insatsen hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 500% upp till 500 kronor bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:15, torsdag 30/8

Speltips: Malmö FF går vidare

Odds: 3,00

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier