30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips och odds inför Mutilvera – Villanovense 17 oktober

Luktar det inte lite bud på skräll här? Spanska cupen, Copa del Rey, står i fokus och specifikt matchen mellan UD Mutilvera samt Villanovense. Kort och enkelt: motivation slår klass! Tanken är att vårt speltips ska mer än trippla ert investerade kapital.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Det är alltid svårt med cupfotboll. Hurdan är motivationen? Hur stor blir rotationen? Detta behöver dock inte vara en nackdel för oss tippare, utan skrällvärden tenderar istället att dyka upp här och var.

Nu är vi framme i den tredje cuprundan och där ställs Mutilvera mot Villanovense. De förstnämnda huserar i Tercera División och de sistnämnda i Segunda B – fjärde- respektive tredjedivisionen. Skillnaderna finns såklart där, men faktum är att klubbarna kan ha bytt plats i seriesystemet med varandra till kommande år.

Ännu är det förstås svårt att sia eftersom de bara spelat åtta seriematcher vardera. Mutilvera har i alla fall känn på toppen och är för närvarande i fantastisk form, med fyra vunna och ett kryss på de senaste matcherna.

En annan verklighet lever Villanovense i. De är fortfarande utan vinst på dessa åtta matcher, där fyra kryssats och fyra förlorats, och hittas med det på nästjumboplatsen – före Málagas hopplösa andralag.

Motivation slår klass

Motivationen står, som vi redan avslöjat, som en fundamental pelare i vår argumentation för en skräll denna afton.

Villanovense är så pass taskigt ute i seriespelet att det vore otroligt vanskligt att inte städa om – kanske helt och hållet? – i startelvan när spelschemat dessutom är hyfsat tajt. Kontraktet i Segunda B ska räddas och det är det primära. I ärlighetens namn det enda av betydelse.

Även om Mutilvera även de skulle städa om i startelvan, har de större utrymme till att investera deras krafter i cupen. Lagets form är alldeles fantastisk, de har känn på toppen och kan mycket väl fortsätta på det inslagna spåret.

Den raka ettan får vi 3,20 x insatsen för hos LeoVegas och det blir dagens stora skrällposition.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:15, onsdag 17/10

Speltips: Mutilvera vinner, rak etta

Odds: 3,20

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier