28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips och odds inför Nigeria – Island 22 juni

Precis under trippla insatsen! Det betalar dagens bästa speltips hos oss på Superspelen – till mötet mellan Nigeria och Island. Här ska nordborna ses med absolut toppchans.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Midsommarafton betyder fotboll och VM. Tre matcher är på tapeten och det bästa speltipset hämtas Volgograd i Ryssland. Nigeria mot Island.

De afrikanska nationerna i mästerskapet har dragits med stora problem, däribland just Nigeria. Uppladdningen innan kantades av undermåliga insatser och förluster. Premiären slutade upp i en 0-2-förlust mot Kroatien. Man var knappast utspelade i matchen, men en förlust är en förlust. Tär hårt.

Här måste Nigeria i princip vinna för att ha möjligheten till att nå åttondelsfinalen. Därtill väntar en tuff uppgift i ett revanschlystet Argentina i den avslutande matchen. Tufft. Mycket tufft.

Island har varit en av fotbolls-Europas stora utropstecken de senaste åren och när de blev klara för detta världsmästerskap var det som den minsta nationen, sett till antalet invånare, som medverkat på den största av scener. Redan nu är historia skriven och mer kan komma att skrivas.

För premiären, den var suverän. Försvarsinsatsen hedervärd. 1-1 slutade matchen mot Argentina, trots försvinnande lite boll och bland annat en straffmiss från motståndarna. Att räkna bort Island framöver kan vara en miss, en brutal sådan.

Fel favorit

Island har en väl sammanvävd spelartrupp. De stod för ett utmärkt kvalspel, där de exempelvis kom ovanför en nation som Kroatien, vilka de också möter efter den här matchen.

Varför skulle vi vilja göra misstaget att underskatta Island nu, som så många gjort förut? Defensiven är solid. Omställningsspelet vasst. Och de har det där momentumet.

Nigeria har flera namnstarka spelare, men vi värderar dem som snäppet sämre än Island – mycket orsakat av brister i det kollektiva. Av de fem senaste matcherna har fyra förlorats och en slutat oavgjord.

Att Island ska vinna matchen betalar 2,95 gånger degen hos Bethard. Det måste testas.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr – en unik bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 17:00, fredag 22/6

Speltips: Island vinner, rak tvåa

Odds: 2,95

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier