24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips och odds inför Nomme Kalju – Stjarnan 19 juli

Vi vänder över till Europa League-kvalet och kvalreturen mellan estländska JK Nomme Kalju samt isländska Stjarnan. Här ska kiosken bara stängas, varpå ett målspel till oddset 4,50 hämtat från målmarknaden hamnar i fokus.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Vårt senaste speltips, under 0,5 mål i halvtid mellan Malmö FF och Drita FC, prickade in alldeles perfekt till makalösa 5,75 gånger smeten. Nu hoppas vi kunna fortsätta tälja stålar åt er kära läsare.

Här är det redan skrivet i sten – Stjarnan är vidare. Kort och enkelt.

Det isländska laget vann det inledande mötet, på hemmaplan, med siffrorna 3-0 och visade med det att de är minst en klass större än deras motståndare.

Gruppspelsmaterial i en turnering som Europa League är varken Stjarnan eller Nomme Kalju av. Isländsk fotboll är den bättre kontra estländsk, men konkurrensen i de senare kvalrundorna ska och bör bli alldeles för tuff.

Ser vi till Stjarnan och deras status inhemskt, har de blivit tvåor två år efter varandra och är nu placerade etta, på bättre målskillnad än den närmasta konkurrenten. Det handlar med andra ord om en toppklubb.

Och en sådan är även Nomme Kalju, även om de inte vunnit den inhemska serien sedan 2012. Nu leder de dock den, i en tät toppstrid. Där allt fokus kommer vara när det här Europakapitlet är avslutat – om 90 minuters fotboll…

Underspelet är taget

Även om vi knappt kan leka med tanken att Nomme Kalju skulle vända på det här, så finns det såklart en liten, ytterst liten praktisk sannolikhet för det att slå in. Helt avslappnat alltså – icke!

Stjarnan lär ha en rätt defensiv approach här, med deras 3-0 att försvara och då kan det komma bli svårt för motståndarna att vaska fram de stora chanserna – precis som de hade i det första mötet.

Och om vi har ett resultat en bit in i matchen som betyder att det är över, vilket är sannolikt, väntas tempot som en följd på det dras ner.

Därför lockas vi av ett underspel här och tar det på 1,5-målsmarknaden. Oddset är 4,50 och det presenteras av Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 18:00, torsdag 19/7

Speltips: Under 1,5 mål

Odds: 4,50

Bolag: Unibet

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier