28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips och odds inför Nordsjälland – AIK 26 juli

Ett mer uppenbart spel kan väl knappast hämtas, än det vi hittat inför Europa League-kvalmatchen mellan danska Nordsjälland och ett av de svenska hoppen i form av AIK? Oddset är 3,20 och vi rekommenderar hjärtligt att ta rygg på oss.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Det senaste spelet prickade inte, men spellyckan har varit fenomenal på Superspelen den senaste tiden. Rejäla spel, till lika rejäla odds, som hittat in på kontona. Sitt inte vid sidan om när spelen hittar in framöver!

Oddsrörelserna har varit enorma inför det första mötet av två mellan Nordsjälland och AIK. Från danskarna som favoriter, till att nu AIK är betraktade som stora sådana.

Att solnaiterna ska vara favoriter i hela dubbelmötet köper vi, men på bortaplan – mot ett ändå kompetent Nordsjälland, dessutom på konstgräs? Det är desto mer tveksamt…

Å andra sidan verkar AIK närmast omöjliga att slå för närvarande. Av 15 allsvenska matcher har nio vunnits, sex slutat oavgjorda och det således inte blivit en enda förlust. Med det facit toppas också serien. Visst luktar det SM-guld?

Nordsjälland har en häpnadsväckande ung trupp, med inte en enda spelare i närheten av 30-årsgränsen och de flesta startspelare runt 20-23. Förra året gav det frukt, med en tredjeplats i den danska förstadivisionen. Urstarkt, såklart. Den pågående säsongen har inletts med två raka kryss medan Cliftonville, från Nordirland, passerats här i Europa League-kvalet.

Backar hemåt – bäddar för kryss?

Hur ska AIK kunna rås på? De vägrar uppenbarligen förlora matcher och trots att dubbelmötet mot Shamrock Rovers här i kvalspelet var lite sisådär, finns det ingen anledning till oro. Se bara på det allsvenska resultatfacit: 9-6-0! Nio-sex-noll!

Vi kan dock inte instämma i att AIK ska vara så kraftiga favoriter på förhand. Med ett bortamöte som detta handlar det framförallt om att inte förlora. Gärna få in ett mål, men det är inte av lika stor betydelse.

Ett bättre AIK, men som backar hemåt och tajtar till det bakåt? Det bäddar väl för ett… kryss?

Att matchen slutar oavgjort spelas till 3,20 gånger degen hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 500% bonus, upp till 500 kronor!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:45, torsdag 26/7

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 3,20

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier