3/2 2019 Leicester Manchester United Speltips

Speltips och odds inför Örebro – Elfsborg 8 juli

Mål, mål och mål! Det är allt vi vill ha från Behrn Arena, varifrån Örebro SK och IF Elfsborg gör upp i den allsvenska omstartsomgången. Lagen har båda stor kapacitet i det offensiva spelet, varför valet av spel blir uppenbart.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Våren var en lång mardröm för Elfsborg, som alltid betraktades vara en uppstickare för toppstriden på förhand. Istället? Förluster, förluster och åter förluster. Inte fören precis innan uppehållet ljusnade det något: Dalkurd krossades med 4-1 och Trelleborg värjdes undan med 2-1.

Därmed har boråsarna nu nått upp till säker mark, om än med konkurrenterna i boten tätt bakom. Några tveksamheter om att Elfsborg ska uppåt i tabellen råder dock inte. Här finns så otroligt mycket kapacitet. Även under sommaren, i vänskapsmatcherna, har det funnits positiva saker att hämta från.

Örebro är ett av Allsvenskans stora utropstecken – i positiv bemärkelse. Närkingarna var en bit in i det hela uppe och nosade i den absoluta toppen, fick en liten reaktion och är nu placerade på en finfin femteplats. Precis före uppehållet blev det ett 0-0-kryss när Brommapojkarna besöktes och dessförinnan en 2-1-vinst över Kalmar, vilket följde upp två raka förluster.

Mål, mål, mål!

Känslan är att Elfsborg, såhär efter uppehållet, laddat upp batterierna och kommer vilja komma ut med en makalös fart och fläkt. Offensivt har de bland seriens bästa material. Utan minsta tvekan.

Däremot är försvarsspelet ett stort orosmoment, särskilt kombinerat med den framåtlutade spelstilen.

Och framåt har också ÖSK visat upp fantastiska kvalitéer: frejdighet och effektivitet. Fart! Det är alltid svårt att sätta stopp för närkingarna och när Elfsborg kan tänkas lämna stora ytor för dem att ställa om på – då kan det smälla. Dubbelt, åt båda håll.

Målspelen lockar mer eller mindre allihopa, men vi känner verkligen att det passar att skruva upp nivån lite – att det på allvar kan lossna.

Över 3,5 mål spelas därför till 2,85 gånger pengarna hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 500% upp till 500 kronor bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 17:30, söndag 8/7

Speltips: Över 3,5 mål

Odds: 2,85

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier