30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips och odds inför Örgryte – Degerfors 9 oktober

Superettan! Den sista matchen på en och en halv veckas tid – och det handlar om Örgryte IS mot Degerfors IF, där vi är lite smått intresserade av ett speciellt skrällobjekt. Oddset? 2,55!

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

En närmast betydelselös match. Det handlar bara om enskilda positioner uppåt och nedåt i tabellen för Öis samt DIF under Superettans avslutande matcher. Topp tre är utom räckhåll. Det kommer med andra ord bli en plats i mittenskiktet.

Men det är klart att man vill avsluta med stil och viss mental betydelse kan det ha att stanna kvar på den övre tabellhalvan kontra droppa ner på den undre.

Mer specifikt är det tabellsexan mot sjuan vi har här. De står på delad poäng och således enbart med målskillnaden som skiljelinje för närvarande. En potentiell vinnare – Öis även vid kryss – skulle passera Brage i tabellen medan Öster jagar närmast underifrån.

Matchen startar för övrigt 19:00 och visas på Sportkanalen eller C More Play. Dagens hetaste TV-match? Kanske parallellt mellan damlandskampen mellan Italien och Sverige.

Degerfors sprattlar till – till 2,55?

Det är flera bollar att hålla i luften inför matchen, men tankarna är bestämda: att det blir öppet, fartfylld och chans – samt att det är ovisst. Skulle kunna slå lite åt vilket håll som helst.

Öis har för all del steppat upp på senare tid, efter en mardrömsperiod om flera månaders tid, och nu vunnit tre av de fem senaste matcherna.

Vad som däremot ska understrykas är att defensiven har varit extremt sårbar under den senare halvan av dessa matcher. Fem mål är insläppta på de tre senaste och i matcherna har det svängt rejält.

Degerfors kommer från en 0-1-förlust mot Varberg, men hade dessförinnan spelat flera förlustfria matcher och hade faktiskt hittat nätet i tio raka matcher. Kanske smäller de in första struten även här på Gamla Ullevi?

Första målet: Degerfors spelas till 2,55 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 19:00, tisdag 9/10

Speltips: Degerfors första målet i matchen

Odds: 2,55

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier