24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips och odds inför Österrike – Sverige 6 september

Österrike står för det svenska motståndet inför Nations League, i en förberedande vänskapsmatch. Mindre bekanta ansikten kommer få chansen och ett målspel lockar oss inför matchen.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

20.45. TV12, C More Live eller C More Play. Där kommer det vara att sitta bänkad för det svenska folket, när Österrike besöks i Wien. En match där det kan komma att testas en hel del från båda håll. Roteras, bytas och spelet sättas. Lite speciellt, som alltid i vänskapsmatcher.

Sverige nådde den största framgången sedan klassiska VM 1994 i sommarens världsmästerskap, där kvartsfinalen nåddes. Där blev dessvärre England något för tuffa, vilket knappast var oväntat. Men att vinna över länder som Mexiko och Schweiz, det är starkt.

Annat är det med Schweiz – mer ovisst… Klart mer ovisst.

De missade VM 2018 – ett stort fiasko med tanke på hur lotterna föll i kvalet – och har fått svetsa ihop nytt under förbundskapten Franco Froda. Det inleddes med att vinna matcher efter matcher, fem till antalet, för att innan mästerskapet åka på en smäll mot Brasilien. Knappast så att överdrivet mycket kan önskas i en sådan typ av match.

Kvaliteten vet vi om att den finns i Österrike, som har en del namnstarkt material. En spelare undertecknad är förtjust i är Marko Arnautovic, som spelar i West Ham United och trots en urusel start för deras del i Premier League har det blivit två mål från hans sida.

Tar chansen direkt – till 6,50!

Det står klart att Ken Sema kommer få chansen från start i Sverige – och det kan mycket väl landa i succé. Han har bara fått knappt 50 minuters speltid i årets Premier League, dit han kom inför spelåret, från Östersund. Tycker ändå positiva tendenser syns till.

I landslagströjan kommer Sema säkerligen få en alltmer central roll längre fram. Gott om kvalitet finns att hämta där och han vill förstås visa framfötterna när han får chansen här.

Offensiv frejdighet finns det i Sema och trots att det inte blivit mål på ett tag, kan det smälla…

Ken Sema spelas som målskytt till 6,50 gånger pengarna hos LeoVegas. Insatsen tillbaka om han nu inte skulle starta.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 500% extra upp till 500 kronor bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, torsdag 6/9

Speltips: Ken Sema målskytt ”anytime”

Odds: 6,50

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier