3/2 2019 Leicester Manchester United Speltips

Speltips och odds inför Östersund – IFK Göteborg 15 april

Underbara Allsvenskan! Här blickar vi på söndagens match mellan Östersund, som det redan står krisrubriker om, och ”oklara” IFK Göteborg. Mycket talar för att proppen åker ur – och här är vårt speltips, till 3,55 x såsen…

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Gullandet med Östersund har inte funnit något motstycke efter Europa League-succén och hur de – nåja… – tagit Allsvenskan med storm, men håller det hela på att falla samman? Är de rentav överskattade?

Allsvenskan har hur som helst inletts bedrövligt! Först: 0-1 i premiären hemma mot Djurgården och därefter den stora käftsmällan; 0-3 i baken när nykomlingen Dalkurd besöktes. Två matcher, två förluster och 0-4 i målskillnad. Man kan slå fast att det råder poängnöd i ÖFK, som på flera håll ansetts vara en titelkandidat.

Någon titelkandidat ska förstås IFK Göteborg inte vara. Klubben är lite som i en ”nystart” och den oprövade, i en storklubb som Blåvitt, tränaren Pya Asbaghi kan behöva tid att få saker på sin plats – om han ens lyckas.

På tal om att vara ofärdiga visades det väl upp i veckans hemmamatch mot IFK Göteborg, där man fick in 1-0 efter timmens spel, för att till sist falla med 1-2. Premiären mot Trelleborg lyckades de däremot vinna, 3-1 borta. Det här kan bli lite av en vägvisare för laget – varåt barkar det?

Minst fyra baljor? Absolut!

Medan Blåvitt känns opålitliga och såväl mot Trelleborg som Hammarby släppt till massvis av chanser, är Östersund i stor nöd – på jakt efter tre poäng. Det kan bädda för en match som nästintill exploderar.

Tanken: målfest! Skulle inte bli förvånad om vi fick se fyra, fem mål här. Oddsen för överspelen är också tilltalande, varpå ett spel sitter väl på sin plats.

Östersund har förvisso sett uddlösa ut, men här kommer en hyfsat passande uppgift, är känslan. Kvalitéer finns, inte minst i offensiven och i spelare som Saman Ghoddos  och Ken Sema.

Spelet blir att vi får se minst fyra mål i matchen, över 3,5 mål, till oddset 3,55 hos LeoVegas. Det är alldeles för bra för att inte syna.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kr bonus

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 17:30, söndag 15/4

Speltips: Över 3,5 mål

Odds: 3,55

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier