30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips och odds inför Östersund – Sirius 23 maj

Trenden är positiv för Östersund och tvärtom för Sirius – ändå kan vi inte köpa det enorma favoritskap som ÖFK får axla på Jämtkraft Arena och ser därför värde i att skruva upp nivån med ett rejält skrällspel.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Håller det på att ljusna för Östersund? Visst ser det ut så!

Svenskarnas kelgris till fotbollslag har i första hand störts av sportsliga motgångar när snart en tredjedel av Allsvenskan är avverkad, men också stöket runt ordföranden Daniel Kindberg, som är misstänkt för ekonomisk brottslighet.

Men kanske har det hela kommit till en brytpunkt, där ÖFK kan samla krafterna och avancera i tabellen? Under helgen bärgades tre poäng via en 3-2-seger borta över ”Giffarna” Sundsvall och dessförinnan löstes ett 1-1-kryss borta mot serietvåan AIK. Två lovande prestationer och resultat.

Annat är det med Sirius, som för den delen inte haft i närheten av lika uppskruvade förväntningar på deras axlar. Något annat än ett fiasko kan emellertid fem pinnar på nio matcher och med det en plats som nästjumbo inte betraktas som. Blir det här året när Uppsalaklubben får lämna det svenska finrummet?

Senast bröts å ena sidan en förlustsvit om fem matcher, men 1-1 hemma mot Trelleborg är å andra sidan ingenting att hurra över – inte minst som matchen utvecklades, där spelövertaget var betydande.

Formkurvorna till trots – värdet på Sirius

Av trenden att döma ska och är Östersund, såklart, solklara favoriter. Vägas in ska också spelarmaterialen mot varandra, där det är fördel för desamma, även om de tenderar att överskattas – något vi understrukit vid ett flertal tillfällen och tjänat några hackor på.

Men att oddset för den raka tvåan skjutit upp i 8,75 gånger degen? Det är bara löjligt. Rakt av missvisande.

Sirius har mycket fotboll i laget; bollskickliga spelare och ska inte alls vara så usla som resultaten hittills vill indikera på.

Något som också talar för en potentiell skräll är den instabilitet Östersund visat prov på; ojämnheten i prestationerna. Knappast något lag man, just nu, litar på i en favoritposition som denna.

Den raka tvåan är absolut värd en peng. Betser med oddset.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 100 kr omsättningsfri bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:00, onsdag 23/5

Speltips: Sirius vinner, rak tvåa

Odds: 8,75

Bolag: Betser

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier