24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips och odds inför PAOK – Benfica 29 augusti

Kan vi få en skräll i kvällens Champions League? Det misstänker vi! Matchen det handlar om är den mellan PAOK och Benfica, från vilken ett speltips till oddset 3,25 lockar oss enormt. Grekisk eller portugisisk fördel?

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Som PAOK kämpade på – effektivt och med stil. Trots 0-1-uppförsbacke hämtade de sent in till slutresultatet, 1-1. Detta var alltså på bortaplan, mot Benfica, och nu ser skrällen alltmer tänkbar ut över de här 180 minuterna.

Det är uppenbart att PAOK inte ska underskattas och att de i viss mån har blivit det, vilket vi tryckt på vid flera tillfällen. Ni minns kanske hur Basel skickades ut med sammanlagt 5-1? Eller Spartak Moskva med 3-2? Lotterna har det facto varit av den tuffaste varianten i det här kvalet – ändå är Champions League så nära!

Benfica är en klubb med stor erfarenhet av Europaspel och de har haft, och har i fortfarande, den stora favoritstämpeln i denna 180-minutershistoria. Spelare för spelare är de en nivå ovanför – och kvalmötet med Fenerbahce vann man. Det var oerhört starkt! Turkarna har en hel del solida pjäser.

PAOK får förtroendet – till 3,25!

Det är inte helt lätt att förstå hur oddssättarna och marknaden tänker när oddsen fortsatt höjas på spelen till PAOK:s favör under de senaste dagarna och nu borde det vara på plats att faktiskt klippa till.

Varför då, om Benfica nu ska ses som snäppet vassare – spelare för spelare, undrar kanske ni?

Helt enkelt att PAOK visat upp fantastisk form på i sistone och som pricken över i:et lyckades de vinna seriepremiären hemma i Grekland senast. Annars har man, som nämnt, varit siffrorna större än Basel – 5-1! – och Spartak Moskva. Det visar på den kapacitet som ändå finns.

Grekiska lag är kända för att vara starka på hemmaplan och efter en helgjuten bortamatch och 1-1 på tavlan, skulle vi inte förvånas om det är PAOK som drar det längsta strået.

Den raka ettan måste spelas till 3,25 gånger pengarna. Expekt med oddset.

  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:00, onsdag 29/8

Speltips: PAOK vinner, rak etta

Odds: 3,25

Bolag: Expekt

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier